Primele imagini din noua ediţie "Bravo, ai stil! All Stars"! Ce ţinute extravagante au concurentele

 Pirvu Cristina
.

Marea premieră Bravo, ai stil! All stars' va începe luni, 22 ianuarie, de la ora 16:30, acolo unde cele mai valoroase unsprezece concurente cunoscute deja publicului din România din sezoanele trecute s-au reîntâlnit chiar pe platoul emisiunii, odată cu filmările care au debutat zilele acestea la Kanal D. Iată primele imagini din show!

Emoționate și mai pregătite că oricând, cu avantajul faptului că deja sunt familiarizate unele cu celelalte, cu etapele show-ului, aspirantele la titlul de Cea mai stilată femeie din România și-au pregătit strategiile și arsenalul vestimentar pentru a defila în față juraților și a telespectatorilor șase zile pe săptămână.

Primele imagini din noua ediţie „Bravo, ai stil! All Stars”

Reîntâlnirea emoționantă cu Silvia, Alina, Andreea, Larisa (concurente în primul sezon), Marisa, Denisa, Otilia, Irina (concurente din cel de-al doilea sezon), Iuliana, Emiliana și Beatrice (participante în cel de-al treilea sezon „Bravo, ai stil!') cu fanii lor va debuta cu prezentarea unor ținute spectaculoase și cu povești inedite din culise.

După o pauză binemeritată, Ilinca Vandici este mai pregătită și mai energică că oricând, mărturisind că că de abia așteaptă reîntâlnirea cu telespectatorii.

Andrenalina va fi la cote maxime, surprizele se vor ține lanț, încă din prima ediție a emisiunii. Așteptările juraților și ale telespectatorilor de la cele unsprezece concurente sunt imense. Fetele sunt într-o formă de zile mari, membrii juriului, la fel, vom asista la surprize majore în acest sezon. Concurentele vor face totul pentru a se ridică la nivelul așteptărilor. Dacă v-a fost dor de ele, fiți cu ochii pe noi începând de luni. Competiția va fi mult mai strânsă, pentru că vorbim despre un sezon cu cele mai valoroase și competitive concurente. Această așteptare a luat sfârșit și toți suntem extrem de încântați de faptul că ne vom reîntâlni cu telespectatorii'a spus Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii.

Foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton