Antonia și Alex Velea au împlinit 8 ani de relație, dar se iubesc ca-n prima zi! "Sunt încă îndrăgostită de tine!"

 Oana Pantazi
.

Antonia și Alex Velea au împlinit recent 8 ani de relație, iar povestea lor de dragoste este la fel de frumoasă ca la început. Artista i-a făcut partenerului ei de viață una dintre cele mai frumoase declarații de iubire și a primit un răspuns pe măsură de la bărbatul iubit!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Deși, la început, puțini au dat șanse cuplului Antonia – Alex Velea, iată că, 8 ani mai târziu, cei doi artiști sunt tot împreună și au o doi copii superbi, Dominic (5 ani și jumătate) și Achim (3 ani și jumătate). Chiar dacă, atunci când s-au cunoscut, erau ambii prinși în alte căsnicii (Antonia are o fiică, Maya, de 10 ani, din căsnicia cu Vincenzo Castellano), dragostea lor a învins toate neajunsurile și, mai mult, a câștigat proba timpului.

Citește și: Adelina Pestrițu are COVID-19. Vedeta a făcut anunțul în lacrimi: 'Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei'

„Ești aerul ce-l respir”

Recent, Antonia și Alex Velea au împlinit 8 ani de relație, iar artista i-a făcut partenerului ei o declarație emoționantă în social media.

„Doi copii și 8 ani mai târziu… Sunt încă îndrăgostită de tine … De fapt, am început să mă îndrăgostesc și mai mult de tine după ce i-am avut pe fiii noștri!', a mărturisit Antonia.

Alex Velea i-a dat mamei copiilor săi un răspuns pe măsură: 'Ești peste toate, peste tot. Aşa te vreau! Eşti în aerul ce-l respir, eşti în apa ce-o beau. La mulți ani fericiţi, iubirea vieţii mele. Îţi mulţumesc pentru tot!'.

Citește și: De ce a făcut Irina Loghin o formă ușoară a bolii COVID-19. Are un sistem imunirar de invidiat: la 80 ani, face zilnic două ture de Herăstrău și mânăncă sănătos de-o viață

Este o chimie rar întâlnită între noi

De altfel, Antonia și Alex Velea obișnuiesc să-și facă adeseori declarații de dragoste în public, nesfiindu-se să-și arate sentimentele unul față de celălalt. De ziua artistului, în luna mai, Antonia a scris un mesaj în care și-a pus tot sufletul, iar sinceritatea cu care și-a afișat sentimentele a fost răsplătită de fanii lor cu peste 100.000 de aprecieri.

3Alex-Velea-si-Antonia3Alex-Velea-si-Antonia

„Eu nu cred că înțelegi cât de mult te iubesc, cât de mult bine mi-ai făcut și îmi faci, cât de mult te respect, cât de mult îmi este drag de tine. Eu nu cred că înțelegi cât de mult m-am atașat de tine! Mă topesc când văd cum îi iubești pe copiii noștri, un om atât de bun cu un suflet așa de mare nu am mai întâlnit!

Este o chimie rar întâlnită între noi și îmi doresc ca Dumnezeu să aibă grijă de noi și să ne protejeze de negativitatea din jur ca să ajung să te iubesc cu același foc (chiar și mai mult) atunci când vom îmbătrâni.
Sincer… o să îmi fie dor de tine când ieșim din această carantină… truly yours, the woman who loves you to death and beyond. Happy Birthday!”
, i-a scris Antonia lui Alex Velea pe contul ei de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton