Scandal în casa lui Brigitte Pastramă: s-au auzit țipete și pumni în pereți! Gestul care a enervat-o la culme pe soția lui Florin Pastramă

 Cica Cristina
.

Brigitte Pastramă se face, din nou… auzită! Bruneta s-a enervat la culme și a răbufnit într-o „cascadă de țipete și urlete”. Iată și motivul care a condus la criza de nervi a partenerei lui Florin Patramă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Soții Pastramă ajung, din nou, în centrul atenției! De data aceasta, Brigitte a fost cea care a țipat și a dat cu pumnii în pereți. Vedeta s-a enervat peste măsură, după ce s-a văzut „prizonieră” în propria casă. Din fericire, până la urmă, lucrurile s-au rezolvat… cu scandal!

Brigitte și Florin se pregătesc de aniversarea Sarei, fiica brunetei, iar înainte de orice alte aranjamente, o firmă de salubrizare s-a ocupat de adunarea deșeurilor din locuință.

Citește și: A murit DJ Erick Morillo, cunoscut datorită piesei I like to move it!Artistul avea doar 49 de ani

Florin a luat problema în mâini, ocupându-se inclusiv de „cinstirea' angajaților care au trecut pragul casei, în timp ce soția lui îl striga disperată să-i deschidă ușa casei, care fusese încuiată intenționat pentru ca animalul lor de companie să nu mai intre în locuință fără permisiunea stăpânilor, notează spynews.ro.

Citește și: Alin Oprea rupe tăcerea și își acuză soția de infidelitate:„Își găsea consolarea în brațele altor bărbați. Un om și-a părăsit familia și a divorțat pentru ea'

Florin a încuiat ușa, Brigitte rămânând de cealaltă parte. Colerică din fire, Brigitte s-a aprins imediat când a văzut că nu poate ieși, începând să urle și să lovească cu pumnii în ușă până când soțul a deschis ușa.

Ce a început prost s-a terminat cu bine, căci Florin a rezolvat tot ceea ce ei doi aveau în plan, iar Brigitte s-a calmat destul de repede.

Citește și: Adelina Pestrițu are COVID-19. Vedeta a făcut anunțul în lacrimi:'Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei'

Briggite-Pastrama-1-1-3Briggite-Pastrama-1-1-3

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton