Antonia nu și-a botezat băieții, nici după finalizarea divorțului de Vicenzo Castellano. Akim și Dominic au 4, respectiv 7 ani

 Martin Lorena
.

Antonia nu și-a botezat băieții, nici după finalizarea divorțului de Vicenzo Castellano. Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta nu doar că are o carieră absolut impresionantă, ci se bucură și de o familie absolut superbă. Ea are o fetiță, Maya, din prima sa căsătorie cu Vicenzo Castellano și doi băieți din relația cu Alex Velea. Bruneta încă nu i-a botezat pe Akim și Dominic, deși au 4, respectiv 7 ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Antonia este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta a atras admirația publicului atât datorită talentului său, cât și pentru personalitatea pe care o are. Bruneta este mamă a trei copii: Maya este fiica sa cea mare, din căsnicia cu Vicenzo Castellano, iar Akim și Dominic sunt băieții pe care îi are împreună cu Alex Velea. Cei doi nu au fost botezați până la vârsta de 4, respectiv 7 ani.

Antonia-9Antonia-9

În cadrul unui interviu, ea a vorbit despre relația pe care o are cu cei trei copii ai săi. Akim și Dominic nu au fost botezați până astăzi!

Citește și: Antonia a recunoscut!Cine câștigă cei mai mulți bani dintre ea și Alex Velea

Citește și: Antonia, detalii neștiute din relația cu Alex Velea:„A fost complimentat de câteva doamne…’

Citește și: De ce a ales Anca Țurcașiu să devină vegetariană:„Mi-am dat seama că…’

Citește și: Carmen Ionescu, alias Martha din serialul Adela, trăiește o dragoste ca-n filme, de 42 de ani:„Mi-a fost şi iubit, şi tată, şi soţ’

Antonia nu și-a botezat băieții, nici după finalizarea divorțului de Vicenzo Castellano

Antonia a vorbit, în urmă cu ceva timp despre faptul că nu și-a botezat băieții din cauza faptului că divorțul de Vicenzo Castellano nu se finalizase. Ulterior, cei doi au reușit să meargă pe drumuri separate, inclusiv în acte. Cu toate acestea, frumoasa brunetă nu și-a botezat băieții. Se pare că pandemia și lipsa timpului nu i-au permis acest lucru.

„Nu, Dominic şi Akim încă nu au fost botezaţi', a spus vedeta pentru OK! Magazine.

Vedeta a vorbit inclusiv despre procesul de divorț și cei 9 ani în care s-a luptat cu fostul ei soț pentru a finaliza orice interacțiune cu acesta. Artista a suferit enorm în toată această perioadă.

„Nu a fost deloc o perioadă uşoară. Oricât sunt de puternică, sunt şi sensibilă, a fost delicat, am suferit mult, a lăsat urme, dar totul e bine când se termină cu bine', a spus ea pentru sursa citată.

Antonia este o mamă exigentă

Deși pare greu de crezut, în familia Antonia – Alex Velea, cântăreața este cea care face disciplina în casă. Artistul este mai răbdător și mai permisiv cu cei doi băieți, în timp ce partenera sa setează limitele!

„Să ştii că sunt. (râde) Dintre noi doi, eu de cele mai multe ori sunt cea mai exigentă, cea care setează limitele şi copiii respectă acest lucru. Sunt şi prietenoasă, bineînţeles, şi înţelegătoare, ne jucăm, dar e important să facă diferenţa între lucrurile serioase şi distracţie. Alex, de cele mai multe ori, ar ceda, însă  suntem o echipă şi facem lucrurile împreună, cum trebuie, spre binele lor', a explicat ea pentru sursa menționată.

În plus, sarcinile sunt împărțite și când vorbim de școala celor mici. Alex este cel care îi ajută pe băieți la matematică deoarece nu este o materie preferată de artistă.

„Îi mai ajutăm la teme atunci când au nevoie, mai ales pe Dominic, el are teme. Eu nu sunt cea mai bună la matematică, nu mi-a plăcut niciodată de altfel, dar aici se pricepe Alexandru', a spus ea.

Despre relația artistei cu fiica sa, Maya

Maya este fiica cea mare a Antoniei, care a venit pe lume în urma căsniciei cu Vicenzo Castellano. Aceasta are 11 ani și nu locuiește în România, ci alături de tatăl său, în Italia.

„Petrecem mai mult timp împreună şi acest lucru este esenţial. Şi cred că nu există mamă care să nu se topească atunci când îi spune copilul că o iubeşte. Vorbim despre şcoală, despre prietenii ei, despre activităţile ei, ce îi place să facă, bucurii, supărări', a spus Antonia despre relația sa cu Maya.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton