Dr. Pascal Dameh, singurul medic din România invitat la cursul internațional ISAPS Thailand

 advertising.ringier
.

Specialistul în medicină estetică aduce în țară cele mai noi tehnici ale chirurgiei sânului

Dr. Pascal Dameh este medic specialist în chirurgia plastică și estetică, trainer și speaker internațional, cu o experiență vastă în domeniu, care s-a făcut remarcat la scară largă datorită tehnicilor estetice și a pregătirii sale profesionale la nivel înalt.

Medicul este renumit în România, dar și în străinătate datorită rezultatelor obținute de-a lungul timpului, dar și a participării sale la numeroase congrese și cursuri de specialitate în marile orașe ale lumii.

Fiind unul dintre cei mai apreciați medici ai chirurgiei, Dr. Pascal Dameh face numeroase demersuri pe plan profesional pentru a se perfecționa și pentru a aduce în România cele mai noi tehnici operatorii care să reîmprospăteze și să revoluționeze medicina estetică de la noi din țară. În prezent, specialistul învață de la cei mai mari profesori ai chirurgiei estice, în Thailanda.

Dr. Pascal Dameh aduce în România noi tehnici pentru minimizarea cicatricilor după operațiile de mastopexie și precizii în operațiile de mastopexie

Dr. Pascal Dameh se află la unul dintre cele mai mari cursuri internaționale susținute de ISAPS Thailand (International Society of Aesthetic Plastic Surgery) pentru a cerceta mult mai în profunzime tehnici de operare, punând accent pe chirurgia sânului'.

Specialistul este singurul medic din România invitat la acest curs susținut în Phuket, Thailanda, unde participă medici din toate colțurile lumii, iar prezentările sunt susținute de marii profesori ai chirurgiei.

Astăzi este prima zi de curs de la ISAPS Thailand (International Society of Aesthetic Plastic Surgery) și sunt foarte bucuros că sunt aici, fiind și singurul medic din România invitat la acest eveniment extraordinar unde, noi medicii, avem ocazia să înțelegem cele mai noi tehnici de operare din chirurgia estetică, mai ales legate de CHIRURGIA S NULUI!

Chirurgia estetica este un domeniu dinamic, se fac încontinuu studii și cercetări, apar noi tehnici și pentru a le oferi pacienților mei cele mai bune experiențe, este foarte importantă prezenta mea la conferințele internaționale la care marii profesori ai chirurgiei estetice ne împărtășesc noile tehnici.

Cursurile la care am participat sunt: minimizarea cicatricilor pentru operațiile de mastopexie și precizii în operațiile de mastopexie', spune Dr. Pascal Dameh.

Dr. Pascal Dameh oferă excelență în medicina estetică, adunând în palmares numeroase stagii de pregătire la cele mai mari universități și congrese naționale și internaționale. Specialistul va aduce în România noi tehnici pentru minimizarea cicatricilor după operațiile de mastopexie și precizii în operațiile de mastopexie, lăsând din nou o amprentă în medicina estetică și oferind valoare și încredere pacienților care îl aleg de fiecare dată.

Dr. Pascal Dameh poate fi găsit în cadrul clinicii sale situată la adresa Bulevardul Primăverii 19, Sector 1, București. În cazul în care doriți mai multe informații puteți apela la numărul de telefon +4 0745 539 109 sau puteți trimite un email la adresa [email protected].

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton