Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu și Enzo de la Chefi la Cuțite s-au despărțit după 6 luni

 Martin Lorena
.

Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu și Enzo s-au despărțit după 6 luni! Puțină lume știe că frumoasa Antonia și fostul concurent al emisiunii „Chefi la Cuțite' au format un cuplu timp de jumătate de an. Aceștia au fost foarte discreți în ceea ce privește experiența lor amoroasă, dar cu toate acestea, și-au spus adio. Acum, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu vorbește despre ce sentimente o încearcă, dar și despre alte aspecte ale vieții sale personale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Antonia este una dintre cele mai apreciate femei din showbizul românesc. Aceasta a avut o căsnicie superbă alături de Andrei Ștefănescu, în timpul căreia a apărut pe lume și băiatul lor, Ayan. Din păcate, cei doi au divorțat în noimebrie 2020, iar de atunci fiecare a încercat să își găsească fericirea în altă parte. Antonia și-a deschis sufletul în fața fostului concurent al emisiunii „Chefi la Cuțite', însă dragostea a durat doar jumătate de an!

WhatsApp-Image-2021-10-18-at-10.26.10WhatsApp-Image-2021-10-18-at-10.26.10

Se pare că fostul concurent al emisiunii de la Antena1 și Antonia au rezistat împreună doar 6 luni. Aceasta a vorbit atât despre despărțire, cât și despre alte aspecte ale vieții sale personale.

Citește și: Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu și Enzo de la Chefi la cuțite sunt împreună!„Nu ne ascundem'

Citește și: Ce relație au Andrei Ștefănescu și Antonia, la 6 luni după divorț:”Încă îi mai pregătesc masa”

Citește și: Prima soție a lui Reghecampf, despre divorțul antrenorului de Anamaria Prodan:„Karma funcționează'

Citește și: Câte clase are, de fapt, Adrian Minune:„Greul vieții m-a motivat să…'

Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu și Enzo de la Chefi la Cuțite s-au despărțit după 6 luni

De curând, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu a oferit un interviu în care a vorbit despre viața sa personală. Aceasta a dezvăluit faptul că ea și fostul concurent de la Chefi la Cuțite s-au despărțit după jumătate de an de relație. Întrebată dacă mai este împreună cu Enzo, ea a răspuns clar:

„…Nu e oficial…Nu!', a spus Antonia pentru Ciao.

Ba mai mult, aceasta a fost întrebată care este starea sa sufletească. Ea susține că este foarte bine și că în ultima perioadă s-a axat mai mult pe ea însăși decât pe orice altceva.

„Sufletește sunt foarte bine, eram și înainte și sunt bine în continuare,  pentru că sunt bine cu mine și am senzația aia de pace și de  liniște când sunt eu cu mine și în continuare sunt într-un proces de cunoaștere, de creștere și de introspecție și chiar sunt foarte mulțumită de cum a decurs și recunosc că mă axez mai mult pe mine și pe cel mic decât pe orice altceva.', a declarat aceasta. .

„Am un egoism aparte'

În ceea ce privește viața ei de mămică singură, Antonia susține că nu îi este neapărat dificil să își găsească un nou partener de viață. Chiar mai mult, ea recunoaște că nu are nevoie de nimeni în viața ei și că simte nevoia să lucreze doar cu ea însăși. Aceasta a fost întrebată dacă posibililor parteneri le este greu să o accepte cu un copil și a răspuns fără să stea pe gânduri.

„Nu! Eu trebuie să accept pe cineva nu altcineva trebuie să mă accepte pe mine și pe copilul meu! În primul rând trebuie să accept eu pe cineva în viața mea! Îmi iubesc timpul cu mine atât de mult încât, cum le spuneam și prietenelor mele, am un egoism aparte de mult timp încoace în care nu simt nevoia să mă împart cu nimeni și multor persoane le e greu, fie ei bărbați sau femei, familie, prieteni, să înțeleagă că nu am nevoie și nu vreau să am nevoie de cineva. Nu simt nevoia, simt nevoia să lucrez la mine, să cresc cu mine, să îmi petrec timpul liber cu cel mic.', a adăugat ea.

Antonia: „Știu foarte bine ce vreau'

Se pare că Antonia nu are probleme în ceea ce privește încrederea în propriile sale forțe. Ea știe clar ceea ce își dorește în viața ei. În ceea ce privește viața ei sentimentală, ea spune că este deschisă la orice, atât timp cât se potrivește criteriilor sale.

Eu sunt deschisă la tot ce vine bun și sănătos în viața mea! Nu știu dacă să spun că sunt mai atentă dar știu foarte bine ce vreau și ce nu vreau în viața mea și știu foarte bine ce nu vreau. Mă axez mai mult pe mine și pe cel mic pentru că acolo îmi găsesc liniștea și echilibrul!', a spus aceasta.

Antonia și Andrei Ștefănescu se vor împăca?

În cadrul interviului, Antonia a fost întrebată ce părere are despre o posibilă împăcare cu fostul ei soț, Andrei Ștefănescu. Diva susține că nu se pune problema de așa ceva întrucât amândoi sunt oameni care își respectă alegerea făcută. Ba mai mult, frumoasa Antonia consideră că motivele divorțului au fost unele întemeiate și că aceasta este cea mai bună soluție pentru amândoi.

„Nu suntem genul de oameni care au avut o relație, se împacă, se despart sau nu. Am înțeles amândoi de ce, e foarte bine așa, chiar se simte foarte bine copilul, e foarte fericit, ne împărțim timpul cu el egal, negreșit vorbim dimineața și seara, oriunde este cel mic, dacă este la mine sau dacă este la el, vorbim zilnic, dimineața și seara. Este un tătic implicat.', a adăugat ea.

Antonia, despre băiatul său

Antonia a vorbit pe scurt și despre Ayan, copilul ei și a lui Andrei Ștefănescu. Se pare că micuțul adoră să picteze, iar mama sa îl susține necondiționat.

„Celui mic îi place foarte mult să picteze. Pictează tot, scaune, mese, parchet, tot. Acum are o nouă cameră a lui și a înțeles că în această căsuță nouă are voie să picteze doar în camera lui.', a declarat Antonia.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton