Antonia e considerată cea mai frumoasă femeie din România, dar recunoaște că are și defecte. A arătat la plajă ceea ce toate femeile vor să ascundă

 Oana Pantazi
.

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din showbizul autohton și nu numai, însă, chiar dacă trupul ei frizează perfecțiunea, artista se confruntă cu o problemă de care suferă majoritatea femeilor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

La 31 de ani, Antonia este o femeie realizată pe toate planurile. Are o carieră în ascensiune, un iubit care o completează din toate punctele de vedere și trei copii superbi. Mai mult, frumusețea ei specială a propulsat-o pe locuri fruntașe atât în topurile autohtone, cât și în cele internaționale, așadar se poate spune că Antonia are „pachetul complet”.

Citește și: Lidia Buble a fost victima bullying-ului, dar nu are complexe și nu vrea sub nicio formă să se opereze: „Mă simt nemaipomenit în pielea mea”/ EXCLUSIV

Antonia are… vergeturi

Deși a purtat trei sarcini, artista are un trup ca de adolescentă, însă asta nu se datorează doar moștenirii genetice, ci și faptului că Antonia face mult sport și are grijă de alimentația ei.

Partenera lui Alex Velea a încins de multe ori internetul cu fotografiile ei în costum de baie, trupul ei perfect, cu forme bine definite, făcând furori printre fani, la fel ca și siguranța de sine pe care o afișează, în pofida faptului că are mici imperfecțiuni pe care și le recunoaște.

Antonia a postat recent o fotografie de la malul mării în care sunt extrem de vizibile vergeturile de pe posteriorul ei, problemă cu care se confruntă majoritatea femeilor, de altfel, și în special cele care au născut. Artista nu numai că nu și-a editat poza, ci le-a și atras atenția fanilor săi asupra acestui mic „defect”, dovadă că nu are complexe în această privință.

Citește și: Iulia Albu și-a înscris fiica la o școală de stat și e foarte mulțumită de profesori: „Este un snobism să duci copilul la o școală privată” / EXCLUSIV

Antonia-vergeturiAntonia-vergeturi

Cum se menține Antonia în formă

Într-un interviu pentru VIVA!, antonia a vorbit despre modul în care reușește să arate atât de bine la 31 de ani, după trei sarcini. Artista nu ține propriu-zis o dietă, ci are un stil de viață echilibrat.

„Fac sală cât de des pot, dar și mănânc destul de mult, doar că sănătos: piept de pui sau vită, broccoli, sparanghel, salate”, ne-a mărturisit ea.

Cât despre operațiile estetice, despre care s-au făcut nenumărate speculații în presă, Antonia a spus că, în afară de operația de ajustare a bustului, a apelat doar la proceduri non-invazive.

„Singura procedură pe care am făcut-o la nivelul feței este PRP, tratament ce constă în hidratarea feței, nimic altceva ce nu ar fi recomandat la 30 de ani. Din contră, cred că tre­buie să învățăm să începem devreme să avem grijă de te­nul nostru prin proceduri de genul PRP, ca să prevenim, să nu ajungem să ne panicăm la o vârstă înaintată, când te spe­rii că îți „cade fața. Bineînțeles, totul făcut cu control și simț de răspundere”, a mai spus artista.

Citește și: Cum arată Andreea Esca, după ce s-a vindecat de coronavirus. A slăbit, dar nu și-a pierdut zâmbetul

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton