Anna Lesko, atingeri intime și drăgăstoase cu un alt concurent de la Ferma: "Nu te uita, că e peste 18 ani..."

 Lupescu Anca
.

Anna Lesko adoră să fie în centrul atenției peste tot unde merge, așa că și la Ferma, vedeta face tot ce îi stă în putință pentru ca toate privirile să fie ațintite asupra ei. Așa se face că ultimele scene care au încins imaginația telespectatorile sunt cu Anna Lesko și un concurent din show, care se ating tandru.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vedeta i-a făcut mesaj unui concurent, iar imaginile au vorbit de la sine. Suntele scoase de tânăr i-a făcut pe alți concurenți să meargă în cameră să vadă ce se întâmplă.

Noi apropieri între Anna Lesko și George Piștereanu, la Ferma: „Sunt camere pe mine, că numai în distracții te țineam!”

andrei-stoica-a-desemnat-cei-doi-servitori-din-aceasta-saptamana-de-la-ferma-pe-cine-a-ales_2_size7andrei-stoica-a-desemnat-cei-doi-servitori-din-aceasta-saptamana-de-la-ferma-pe-cine-a-ales_2_size7

Anna Lesko a fost filmată în timp ce îi făcea masaj unui concurent de la Ferma, Andrei Stoica. Se pare că arista a vrut să îl facă pe cunoscutul luptător să se simtă mai bine, după o zi destul de obositoare. Din suntele scoase de bărbat, se poate înțelege faptul că aceasta chiar avea nevoie de un masaj.

Andrei Stoica, gemete din dormitorul în care era cu Anna Lesko

Totuși, acest gest nu a fost trecut cu vedere, iar la un moment dat cei doi concurenți au fost auziți de către Anda Adam și fratele lui Andrei. Aceștia au venit în camera în care Anna și concurentul erau și au început să facă tot felul de glume. 

Frecam aici, se auzea: «Ah, ah…» . Și nu știam cine freacă', a afirmat Anda Adam. Ulterior, blondă i-a spus fratelui lui Andrei Stoica: Nu te uita, că e peste 18 ani, Bogdan'.

Anna Lesko, într-un scandal monstru cu Paul Diaconescu, la Ferma. Fanii au luat foc: „Ce teatrală ești, periculoaso!”

Anna Lesko, impresionată de Andrei Stoica

Întrebată de prezentatoarea emisiunii, Mihaela Rădulescu, cu cine ar pleca acasă dintre concurenți, Anna Lesko a spus că unul dintre băieți ar fi Andrei Stoica. Chiar și așa, vedeta a mai adăugat faptul că și pe George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, l-ar lua cu ea, pentru că e impresionată de faptul că a văzut în el un bărbat puternic. 

La Andrei Stoica îmi place la nebunie fizicul lui. La Piștereanu îmi place foarte mult să glumesc cu el! Atât de mult ne potrivim', a mai declarat Anna Lesko în cadrul ediției trecute a emisiunii de la Pro TV.

Anna Lesko, fascinată de George Burcea, la Ferma: „Îl plac din foarte multe puncte de vedere'

Ea a dormit și cu George Piștereanu, cu care a făcut mai multe glume, iar concurenții de sex masculin par fascinați de vedetă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton