David, fiul Andreei Mantea, în lacrimi la TV! Ce s-a întâmplat în primul episod al emisiunii "Trăiri cu Andreea Mantea"

 Cica Cristina
.

Luni seara a fost difuzat primul episod din emisiunea „Trăiri cu Andreea Mantea” și deja emoțiile au atins cote înalte, dat fiind că David, fiul fostei prezentatoare, nu și-a putut stăpâni lacrimile! Iată de la ce a pornit totul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Încă din primul episod din show-ul „Trăiri cu Andreea Mantea' s-au acumulat multe emoții. Andreea Mantea și-a deschis larg ușile casei, iar cu această ocazie telespectatorii i-au cunoscut mai bine stilul de viață.

În primul episod „Trăiri cu Andreea Mantea', Dia, bona lui David și femeia care o ajută pe fosta prezentatoare la treburile casnice a ajutat-o pe Andreea să facă puțină ordine la haine, dat fiind că s-a decis să mai dea o bună parte dintre acestea.

Citește și: Gabriela Firea s-a tuns scurt, după ce a pierdut alegerile.Fostul edil și-a schimbat complet look-ul

Între timp, David, care este extrem de atașat de mama lui, a ținut să-i împărtășească un secret, și anume că ar fi îndrăgostit de două fete!

Apoi, micuțul a probat o rochie și o pereche de pantofi, după care a urmat un episod încărcat de emoție.

Citește și: Stefan Bănică Jr vorbește în premieră despre viața de familie:„Pandemia mi-a dăruit timp cu fiul meu, Alexandru'. Cum se înțelege Lavinia Pârva cu ceilalți doi copii ai artistului / EXCLUSIV

David a izbucnit în plâns la „Trăiri cu Andreea Mantea”

Din dressing, Andreea Mantea, Dia și David au urcat în pod pentru un triaj. Cum jumătate din pod era ocupat de jucăriile lui David, fosta prezentatoarea i-a spus că ar fi bine să ofere o parte dintre ele, având în vedere că există atât de mulți copii care nu se pot bucura de nici măcar o jucărie.

Andreea-Mantea-1Andreea-Mantea-1

Inițial, David a părut să fie de acord, cu excepția câtorva jucării. Însă, când a venit momentul să se despartă de jucăriile sale, micuțul a început să plângă și s-a refugiat în brațele mamei sale.

Citește și: Jador i-a oferit inelul Ioanei Filimon!„Vrei să fii soția mea?'

David „nu este egoist, dar este foarte posesiv cu lucrurile sale', susține Andreea Mantea.

Micuțul nu a făcut o criză, dar a plâns cu lacrimi amare în brațele mamei sale.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton