Anna Lesko a depășit despărțirea de tatăl fiului ei! "Am avut momente când am clacat". Ce se întâmplă acum în viața artistei

 Oana Pantazi
.

În toamna anului trecut, Anna Lesko și DJ Vinnie, unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz, și-au spus adio. Iată ce spune artista acum despre mariaj, dar și despre o posibilă relație de dragoste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

La 41 de ani, după o relație care a durat 8 ani și o despărțire fulgerătoare, Anna Lesko este pregătită să ia viața de la capăt. cu o carieră de 20 de ani în industria muzicală, artista, actualmente jurat la Falsez pentru tine (PRO TV) este prinsă momentan de proiectele profesionale și este, de asemenea, mamă cu normă întreagă pentru fiul ei Adam, în vârstă de 6 ani, venit pe lume când artista avea 35 de ani.

Citește și: Dieta rapidă a lui Jennifer Aniston. Actrița a slăbit în timp-record și se menține fără efort!

„N-am crezut niciodată în mariaj”

Deși este extrem de discretă în privința vieții personale, Anna Lesko a acceptat totuși să vorbească despre situația ei actuală, despre căsătorie, dar și despre așteptările pe care le are de la o nouă relație.

„N-am crezut niciodată în mariaj. Mi se pare o instituție perimată. Înainte, avea un scop, familiile își protejau averile. Câtă vreme nu există respect și partenerii nu mai privesc în aceeași direcție, nu mai are rost relația. Eu nu am fost niciodată acea persoană care visa prințul pe cal alb, rochie superbă de mireasă. Nici vorbă. Eu am crezut și cred în continuare în respect, oamenii să se iubească, să fie acel 'foc'.

Rețeta este cum să întreții o relație. Așa, în teorie, aș putea să vorbesc până mâine, dar practic e mai greu. Eu nu mă ancorez în trecut niciodată. Nici în viața personală, nici în restul lucrurilor. Mergem înainte. Îmi asum ce s-a întâmplat în trecut și mergem mai departe. Sunt deschisă către iubire, noi senzații la nivel emoțional. Sunt optimistă. Am avut momente când am clacat, dar mi-am dat seama că tot la mine sunt soluțiile, că trebuie să mă calmez, să mă reculeg”, a declarat Anna Lesko pentru Libertatea.

Anna-Lesko-si-DJ-Vinnie-s-au-despartitAnna-Lesko-si-DJ-Vinnie-s-au-despartit

O despărțire surprinzătoare

Anna Lesko s-a iubit cu Irinel Columbeanu, Radu Mazăre și Codin Maticiuc, însă cel căruia i-a făcut un copil și alături de care a stat aproape 8 ani este DJ Vinnie (Adrian Neniță). Deși nimic nu părea să anunțe asta, iată că Anna Lesko și partenerul ei, DJ Vinnie s-au despărțit, anul trecut, la finele lunii august. Cei doi s-au decis să pornească pe drumuri separate, deși au împreună un copil, iar motivul ar fi… infidelitatea artistei, conform cancan.ro. Se pare că totul s-ar fi produs după ce Anna a fost surprinsă sărutându-se în club cu Mike Diamondz.

Sursele au mai declarat pentru publicația menționată că, în urma episodului din club, între cei doi ar fi avut loc unele discuții aprinse, despărțirea fiind inevitabilă. Chiar dacă au decis să pornească pe drumuri separate, pe Ana Lesko și Adrian Neniță îi leagă însă fiul lor, aceștia urmând să se ocupe împreună de creșterea și educația copilului.
Citește și: Ramona Gabor a venit în țară pentru parastasul părinților și s-a reunit cu Alina pe litoral! De ce lipsește Monica

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton