Fiul lui Ilie Dumitrescu, detalii neștiute din viața personală: "Este foarte greu să găsești persoana potrivită, dar..."/ INTERVIU

 Cica Cristina
.

Calitățile sale fizice sunt greu de ignorat – are 1.90 m și look de star de cinema! Cu toate acestea, fiul lui Ilie Dumitrescu, care mizează pe discreție atunci când vine vorba despre viața personală, dă din casă și vorbește despre cum ar trebui să arate o relație ideală!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mai ai timp și pentru tine? Cum arată o zi din viața unui tânăr de 22 de ani care este atât de centrat pe carieră?

Momentan, nu am prea mult timp liber, deoarece sunt foarte prins cu „Te cunosc de undeva! (n.red. interviul ne-a fost acordat cu o săptămână înainte să afle că suferă de COVID-19). Încerc să mă mai uit la câte un film seara, după antrenamente, nimic mai mult. Când sunt mai liber, fac sport, citesc şi petrec timp cu familia.

Citește și: Adela Popescu, apariție de senzație în vacanță! Fotografia alături de tatăl ei a făcut furori:„De colecție!'

Știu că ești  discret  în  privința  vieții personale, dar trebuia să te aștepți la asta… Iubită ai în momentul de față?

Nu. Acum sunt focusat pe carieră. Este greu să găseşti persoana potrivită… Mulți oameni intră în relații doar pentru că le este teamă de singurătate, iar eu nu sunt genul care să facă asta.

Citește și: Alyssa Milano a avut COVID-19, dar testele i-au ieșit negativ de două ori! „Această boală nu este o farsă.Am crezut că o să mor'

Ce calități trebuie să aibă o tânără ca să ajungă la inima ta  și mai ales care   crezi   că   este   secretul   unei relații de durată?

Nu cred că există reguli. Trebuie să existe chimie, dar și timingul potrivit.

Citește și: Viorica și Ioniță de la Clejani, mesaj tranșant de ziua de naștere a Margheritei:„O să te protejăm până la ultima noastră suflare!'

Crezi în căsătorie, în poveștile cu…„și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți?

Depinde de caz. Dar mi se pare din ce în ce mai greu într-o societate atât de dinamică şi, aparent, atât de plină de opțiuni.

Toto-DumitrescuToto-Dumitrescu

Sursa foto: PR, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton