Anișoara Dabija regretă că a avut o relație cu Nicolae Botgros, în timp ce era căsătorit cu Lidia Bejenaru: „I-am greșit și-mi pare rău”

 Dumitrache Laura
.

Anișoara Dabija regretă că a avut o relație cu Nicolae Botgros, în timp ce era căsătorit cu Lidia Bejenaru. Anișoara Dabija a avut o relație amoroasă cu artistul Nicolae Botgros, în timp ce acesta era căsătorit cu interpreta de muzică populară, Lidia Bejenaru. Anișoara Dabija a declarat recent că îi pare rău pentru toată suferința pe care i-a cauzat-o artistie. Soția lui Nicolae Botgros s-a stins din viață pe 26 iulie 2021.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCROMBRIE, GRATIS, AICI!

Anișoara Dabija regretă că a avut o relație cu Nicolae Botgros, în timp ce era căsătorit cu Lidia Bejenaru. Anișoara Dabija îi cere iertare soției lui Nicolae Botgros. Lidia Bejenaru era căsătorită cu artistul în perioada în care acesta avea o relație extraconjugală cu Anișoara Dabija. Cântăreața de muzică populară a făcut și un copil cu soțul artistei, o fetiță.

anisoara dabija artidyaanisoara dabija artidya

Nicolae Botgros a devenit tată la 65 de ani, după ce Anișoara Dabija a adus pe lume o fetiță. Artista mai are doi băieți din căsnicia cu  instrumentistul Dumitru Guşevatîi. De asemenea, Botgros are un fiu, Cornel Botgros, împreună cu regretata artistă Lidia Bejenaru. Anișoara a menționat că îi pare rău că a făcut-o să sufere pe regretata cântăreața atunci când a avut o relație cu soțul ei.

Citește și: Anișoara Dabija, iubita lui Nicolae Botgros, a trăit un calvar cu fostul soț:„Îmi abuza băieții. Era violent'

Citește și:Nicolae Botgros refuză să-și refacă viața după moartea soției:”Se spune că timpul vindecă, eu…”

Citește și:Mihai Găinușă a împlinit 52 de ani. Ce spune despre o împăcare cu Șerban Huidu:„Cred că…'

Citește și: Ce relație are Cleopatra Stratan, de fapt, cu soacra ei:„Îmi e foarte ciudat'

Anișoara Dabija regretă că a avut o relație cu Nicolae Botgros, în timp ce era căsătorit cu Lidia Bejenaru

Anișoara Dabija este femeia cu care Nicolae Botgros a înșelat-o pe Lidia Bejenaru. Artista a făcut declarații neașteptate despre fosta soție a cântărețului. Aceasta s-a stins din viață anul trecut, iar Anișoara Dabija îi cere iertare pentru suferința creată în urmă cu câțiva ani. Anișoara Dabija și Nicolae Botgros au împreună o fetiță. Cântăreața a vorbit despre relația cu maestrul, dar și despre singurul regret pe care îl are, după ce a avut o relație amoroasă cu soțul Lidie Bejenaru.

Anișoara Dabija a menționat că îi pare rău pentru suferința pe care i-a provocat-o regretatei cântărețe, pe vremea când aceasta trăia. Unicului om căruia eu consider din suflet că i-am greșit este doamna Lidia! Și îmi pare rău!” a declara Anișoara Dabija, într-un interviu pentru emisiunea „Asfalt de Moldova – Întoarcerea acasă”.

Anișoara Dabija și Nicolae Botgros au avut o relație

Povestea de iubire dintre Anișoara Dabija și Nicolae Botgros a început în perioada în care maestrul era căsătorit cu Lidia Bejenaru. Anișoara nu regretă relația cu Nicolae Botgros, mai ales că în urma iubirii lor a venit pe lume fiica lor, Nicoleta.  

„Fiind într-o relație atât de tensionată, am căzut în cealaltă extremă. Colegii mei știu că eu n-am fost o femeie ușoară. S-a găsit un alt suflet, noi și în casă am trăit împreună doi ani, separați. Am avut sentimente profunde și îi mulțumesc că mi-a arătat că există bărbați în lume care știu să respecte! Un om bun!Cel mai mult m-a atras sensibilitatea aceea de om. Nu regret ceea ce s-a întâmplat, probabil maestrul a fost omul care m-a scos din mocirla pe care o trăiam. El a fost alinarea și mâna aceea care mi-a întins-o să ies, pentru că eu am avut două tentative să-mi iau viața, pentru că nu mai rezistam. Maestrul o iubește pe Nicoleta enorm (n.r. fetița lor), este puterea lui.”, a mai spus artista.

Nicolae Botgros nu poate trece peste moartea soției sale

Lidia Bejenaru s-a stins din viața anul trecut, în urma unor probleme grave de sănătate. Nicolae Botgros nu își poate reveni după moartea celei cu care a fost căsătorit peste cinci decenii. Pe 26 iulie s-a împlinit un an de la moartea artistei, iar maestrul a scris un mesaj emoționant pe Facebook. „A trecut un an…fără Liduța Nici nu știu cum să numesc această zi, 26 iulie 2021, ora dimineței 6.15 minute, când mi-a telefonat de la spitalul Repromed (spitalul unde a fost internată soția mea Lidia) și mi-au dat vestea că Liduța ne-a părăsit pentru totdeauna. Nu mi-aș dori să simtă cineva această mare durere, pierdere imensă, omenească. ', a scris Nicolae Botgros pe Facebook, în dreptul pozei de la mormântul soției.

Cu regretat artistă, Nicolae Botgros are un fiu, Cornel, în vârstă de 46 de ani. Acesta cântă la vioară în orchestra condusă de tatăl lui. Anul trecut, Anișoara Dabija a recunoscut că maestrul s-a întors la familia lui și i-a respectat decizia.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton