Angelina Jolie - tatuaj pentru Brad Pitt

 Ion Bianca
.

Angelina Jolie și-a tatuat tot spatele cu niște simboluri thailandeze. Se pare decizia tatuării a a avut loc cu câteva luni înainte ca aceasta să divorțeze de Brad Pitt.

 

Angelina Jolie tatuaj4Angelina Jolie tatuaj4

 

Conform publicației The Mirror, în timpul fimărilor noului film istoric despre regimul politic dur al Cambodgiei, Angelina Jolie a apelat la un artist thailandez celebru pe nume Ajarn Noo Kanpal pentru a-și face un nou tatuaj. Se pare că artistul și-a părăsit templul din Bangkok special pentru actriță.

 

 

Cerneala pentru tatuaj a fost aplicată pe piele printr-un instrument care ar fi specific Thailandei. Acolo tatuajele se aplică prin intermediul unor ace de oțel. Mai mult decât atât aceasta se spune că ar fi o metodă chirurgicală și că ar prezenta o acuratețe mult mai mare decât clasica metodă a pistolului pentru tatuaje.  Ce este sigur însă, e faptul că metoda aleasă de Angelina provocacă și mai multă durere.

 

 

Angelina nu a dorit pictura unui tatuaj, ci a trei, în timp ce Brad Pitt care îi era încă alături la vremea respectivă și-a tatuat un simbol budist pe abdoment. Se pare că două dintre tatuajele actriței simbolizează uniunea dintre ea și Brad. Din păcate însă, tatuajul pare că a adus ghinion în cuplul Jolie-Pitt întrucât mariajul celor doi s-a încheiat la doar câteva luni de la acel moment din Cambodgia, mai exact în septembrie 2016.

 

Se pare că nu e prima oară când Angelina apelează la acest artist pentru a se tatua. Aceasta s-a mai tatuat în 2003 și 2004 la Ajarn Noo Kanpal care nu este deloc străin de unele celebrități. Acesta a mai tatuat celebrități precum fotomodelul Cara Delevingne și actrița Michelle Rodriguez.Mai mult decât atât se pare că acesta se consideră pe sine drept „cel mai cunoscut maestru al tatuajelor spirituale thailandeze', așadar nu-i de mirare că Angelina a apelat la talentul său.

 

 

 

Bianca Ion

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton