Angelina Jolie și Brad Pitt, scandal de 164 milioane de dolari. În ce stadiu se află divorțul

 Martin Lorena
.

Angelina Jolie și Brad Pitt, scandal de 164 milioane de dolari. Celebra actriță este acuzată că ar fi încercat să vândă partea ei din proprietatea Miraval, fără a-și consulta fostul soț. Brad Pitt a deschis un proces împotriva fostei sale!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Angelina Jolie este acuzată că ar fi încercat să vândă partea sa de 50% din proprietatea Miraval, din Correns, Franța, fără a-l consulta pe fostul ei soț. Mai mult, acesta nu ar fi avut posibilitatea de a-i face o ofertă pentru jumătatea ei de proprietate, după cum scrie în lege.

Cei doi se află în acest moment într-un război al avocaților, fiecare dintre ei încercând să câștige procesul. Se pare că divorțul lor din anul 2016 are repercusiuni până și în ziua de astăzi.

Citește și: De ce nu are Angelina Jolie iubit, la 5 ani de la divorțul de Brad Pitt:”Probabil am o listă foarte lungă, dar…”

Citește și: Angelina Jolie a slăbit enorm după procesul cu Brad Pitt.A ajuns la 45 de kilograme

Citește și: Dima Trofim a devenit tată!Prima imagine cu bebelușul

Citește și: Claudia Pătrășcanu, după ce a fost surprinsă în ipostaze tandre cu Gabi Bădălău:„E un om pierdut'

Angelina Jolie și Brad Pitt, scandal de 164 milioane de dolari

Angelina și Brad s-au căsătorit în anul 2014 pe domeniul din Correns, Franța. În acel moment cei doi au deținut împreună proprietatea Miraval, însă la divorțul din 2016, fiecăruia i s-a atribuit 50% din drepturi. Se pare că frumoasa actriță ar fi încercat în nenumărate rânduri să vândă partea sa, fără a se consulta sau fără a-i oferi fostului soț posibilitatea de a-i face o ofertă, așa cum este prevăzut în lege.

Pe 20 septembrie, avocații lui Brad au depus o plângere împotriva Angelinei, la un tribunal din Luxemburg. Potrivit dosarului, proprietatea în cauză a fost deținută 60% de compania Mondo Bono, a lui Brad și 40% de compania Nouvel, a Angelinei.

Conflictul a pornit înainte de divorț

Cu trei ani înainte ca cei doi să divorțeze, Brad Pitt i-ar fi transferat 10% din proprietate Angelinei, pentru 1 euro. Proprietatea este în acest moment evaluată la aproximativ 164 de milioane de dolari.

„Trebuie menţionat că în ultimii patru ani compania Nouvel a întârziat sistematic aprobarea bugetelor aferente administrării proprietăţii şi numirea administratorilor', se arată la dosar.

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton