Câți bani cere Laura Lavric pentru a cânta la o nuntă: „Cine mă vrea să deschidă punga”

 Mirea Roxana
.

Laura Lavric este una dintre cele mai apreciate soliste de muzică populară din România. Artista a împlinit recent vârsta de 75 de ani și a dezvăluit care este tariful pe care îl percepe pentru a cânta la o nuntă. Interpreta de muzică populară a dezvăluit că nu a vrut să reducă prețul în pandemie pentru că ea muncește tot la fel de mult ca în anii trecuți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Laura Lavric a împlinit luni, 20 septembrie, vârsta de 75 de ani, însă artista arată cu mult mai tânără. Recent, interpreta de muzică populară a dezvăluit cum reușește să se mențină tânără. Laura Lavric a mărturisit că nu merge la saloane de înfrumusețare și nici nu folosește creme scumpe. Pe de altă parte, Laura Lavric a mai spus că moștenește tenul frumos din familie.

23621947_464620013932418_1281089987391129532_n23621947_464620013932418_1281089987391129532_n

Să știți că nu mă duc la cosmetică, merg doar la coafor, ca să-mi vopsesc părul, genele și sprâncenele. Nu mă fardez ziua, mă dau doar cu puțin ruj. Și nu folosesc vreo cremă de firmă mare, ci mă dau doar cu d-aia, din cutie albastră de tablă, mă învățase o solistă, în turnee, dar eu o mai îmbunătățesc cu vitamina A, uleioasă, de la farmacie. Scuzați lipsa de modestie, dar nu arăt de 75 de ani, nu mă dau nici pe una de 70! Nici tata nu-și arăta vârsta, avea fața foarte întinsă', a declarat Laura Lavric pentru impact.ro.

Citește și: Viorica de la Clejani, externată, după ce a avut COVID-19.Cum se simte artista

Citește și: Dima Trofim a devenit tată!Prima imagine cu bebelușul

Citește și: Schimb de replici între Dan Negru și Cabral, despre TVR.De ce s-au contrazis cele două vedete

Citește și: INNA vorbește în premieră despre câștigurile și cheltuielile ei:„M-am ocupat singură de cumpărături și știu prețurile'/ EXCLUSIV

Câți bani cere Laura Lavric pentru a cânta la o nuntă

Laura Lavric a dezvăluit și care este tariful ei pentru a cânta la nunți și alte evenimente private. Ei bine, interpreta de muzică populară a recunoscut că nu a vrut să reducă prețul în pandemie pentru că ea muncește la fel de mult ca în anii trecuți. Tariful Laurei Lavric este de 3.000 de euro pentru două ore.

Am început cântările acum 2 luni, țin petrecerile de vinerea până lunea. Nu pot să scad la bani, că tot atâta muncesc, ca-n alți ani. Cine mă vrea să deschidă punga! Merg cu fiul, cânt câte două ore. Luăm cam 3.000 de euro, el îmi pune negativul, îmi știe repertoriul. Duminică mai am două nunți, pe 1 și 2 octombrie sunt așteptată la Roma, dar să văd dacă se va mai merge acolo', a dezvăluit Laura Lavric pentru sursa citată anterior.

Laura Lavric a avut COVID-19 în primăvară și s-a speriat foarte tare.

„Începuse să-mi cadă părul, transpiram, mă simțeam îngrozitor, parcă mă lovise cineva cu un topor în cap. Nici după șase luni nu mi-a revenit complet mirosul.'

Laura Lavric, despre scandalul cu sora ei

Pe de altă parte, scandalul dintre Laura Lavric și sora ei a fost mult mediatizat. Solista nu are de gând s-o ierte pe sora ei pentru faptul că a denigrat-o public. Cântăreața a dat-o în judecată și a câștigat procesul, dar și daune morale în valoare de 10.000 euro.

„Nu o iert, cât oi fi, i se oprește lunar din pensie o sumă mică, în jur de 30-40 de euro, nu mai știu, e o sumă modică. Eu nu am dat-o în judecată pentru bani. Câștigul meu este din cântec, am dat-o în judecată ca să o opresc să mai spună bazaconii despre mine, pe la tv. N-am putut sta pasivă la jignirile publice. Dacă eram o vagaboandă, cum spunea ea, se afla deja. S-a trezit ea să spună, când eu aveam 70 de ani, că în tinerețe facem prostituție?

Mi-a trimis în plin scandal un mesaj în care mă amenința că o să fiu nevoită să plec din țară, după ce va spune niște lucruri despre mine. Dar, unde voia să mă duc, pe Lună? Era invidioasă pe mine, o rodea. Acest subiect m-a nenorocit sufletește, aș vrea să-l uit', a mai declarat Laura Lavric.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton