Angelina Jolie, apariţie controversată la avanpremiera filmului “Kung Fu Panda 3”

 Florentina Liutic
.

Filmul Kung Fu Panda 3' a avut avanpremiera la Los Angeles, iar pe covorul roşu de la TCL Chinease Theatre şi-au făcut apariţia vedetele care şi-au împrumutat vocile personajelelor din aceasta animaţie.

 

Angelina Jolie şi Kate Hudson, aflate în distribuţie, au atras atenţia din motive diferite.

 

Îmbrăcată într-o rochie neagră, scurtă, semnată Saint Laurent, Angelina a părut mult prea slabă, generând din nou îngrijoare în rândul fanilor ei din cauza fizicului său firav.

 

Rochia cu mâneci scurte i-a lasat la vedere tatuajele pe care actriţa şi le-a făcut de-a lungul anilor, dar şi braţele sale extrem de subţiri. Si picioarele actriţei în vârstă de 40 de ani sunt mai slabe ca oricând, iar toată lumea se întreabă se se întâmplă cu frumoasa actriţă si cat de grave sunt probleme de sanatate pe care le are.

 

Angelina a avut un look foarte natural, dand impresia că nu a depus prea mult efort pentru a se aranja si a fost insotita la avanpremiera de 5 din cei 6 copii ai ei, singurul care a lipsit fiind Maddox. Micutii au preferat insa sa nu apara pe covorul rosu alaturi de mama lor.

 

De cealaltă parte, Kate a punctat o apariţie perfectă, actriţa fiind însoţită pe covorul roşu de cei doi băieţi ai ei, Ryder si Bingham.

 

Foto: Hepta

 

Angelina JolieAngelina Jolie

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton