Angelina Jolie a slăbit enorm după procesul cu Brad Pitt. A ajuns la 45 de kilograme

 Oana Pantazi
.

Angelina Jolie a slăbit enorm în ultima perioadă, ajungând la 45 de kilograme, spre îngrijorarea celor din jurul ei. Nu este prima oară însă când fosta soție a lui Brad Pitt se confruntă cu fluctuații dramatice de greutate, cu ceva ani în urmă ea cântărind, conform experților în nutriție, doar 34 de kilograme!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Angelina Jolie este unul dintre sex simbolurile de la Hollywood, însă acum a devenit atât de slabă, încât puține dintre admiratoarele sale și-ar dori să-i semene din acest punct de vedere. Actrița are acum 45 de kilograme, la 1,70 m, ceea ce este foarte puțin. Cu toate acestea, nu este prima dată când Angelina a afișat forme îngrijorătoare.

Angelina Jolie a slăbit îngrijorător

Vedeta de la Hollywood a trecut în ultimii 6 ani prin momente extrem de dificile după despărțirea de Brad Pitt, urmată de un proces pentru custodie extrem de lung și de dureros. În cele din urmă, dorința de a primi custodia exclusivă a celor 6 copii ai ei și ai lui Brad Pitt nu s-a materializat, fostul ei soț primind custodie comună.

Citește și: Victoria lui Brad Pitt în procesul cu Agelina Jolie. A obținut custodia comună a copiilor

Citește și: Victor Slav a intervenit când Bianca a fost în scandal cu Alex Bodi: „Când am avut probleme, el mi-a fost alături'

Citește și: Alex Bodi, mesaj tăios pentru Gabi Bădălău, după ce el și Bianca s-au întâlnit la hotel: „Sunai ca disperatul'

Citește și: Karmen Simionescu s-a confruntat cu depresia postnatală:„Am început să merg la psiholog’

Citește și: Fulgy a insinuat că Silviu Andrei se droghează.Reacția DJ-ului de la Capatos

Toată această luptă a lăsat urme asupra siluetei Angelinei, care a slăbit foarte mult în ultima vreme. Actrița, faimoasă cândva pentru formele sale a ajuns la o greutate vecină cu anorexia – 45 de kilograme fiind o greutate nepotrivită chiar și pentru modelele de catwalk raportat la înălțime. Au fost însă momente în care Angelina Jolie a fost și mai slabă, iar totul a început pe parcursul mariajului ei cu Brad Pitt…

Angelina, 38 de kg în timpul mariajului cu Brad Pitt!

Problemele de greutate ale Angelinei au fost în ultimii ani un subiect amplu dezbătut, toată lumea fiind de acord că actriţa este mult prea slabă. Cu mai bine de 6 ani în urmă, înainte de a-și anunța despărțirea de celebrul ei soț, Angelina Jolie a fost chiar mai slabă decât este acum, iar primul care a dat alarma la vremea aceea a fost chiar Brad Pitt. În 2015, tabloidele americane semnalau faptul că Angelina ajunsese să cântărească 37,6 kg și că întreaga ei familie era afectată de problemele de sănătate ale actriței. La vremea respectivă, soțul ei îi pusese în vedere să se îngrijească, amenințând-o că va lua copiii și va pleca. Iar guvernanta familiei i-a susținut spusele, mărturisind că actriţa suferă de anorexie şi a fost internată în urmă cu câţiva ani şi hrănită forţat.

În 2018, Angelina Jolie era însă mai slabă ca niciodată, experții în nutriție spunând că nu cântărea mai mult de 34 de kilograme. Se pare că totul ar fi început în 2015 când actrița a suferit o dublă mastectomie, după ce a descoperit că s-ar putea îmbolnăvi de cancer, la fel ca mama ei, Marcheline Bertrand, care în 2007 a fost ucisă de nemiloasa boală. Apoi, au urmat divorțul de Brad Pitt și lupta pe care cei doi actori celebri au dus-o și încă o duc pentru câștigarea custodiei copiilor și pentru drepturile de vizitare. Se pare că toate acestea au contribuit la starea actuală a actriței.

Foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton