Cum arată mormântul Ionelei Prodan. Ce gest a făcut Anamaria Prodan în memoria mamei

 Mirea Roxana
.

Ionela Prodan a încetat din viață pe data de 16 aprilie 2018, la vârsta de 70 de ani. Artista este înmormântată în Cimitirul Bellu din București, iar Anamaria Prodan are mereu grijă ca mormântul mamei ei să fie îngrijit și să arate impecabil. Ba chiar a angajat o femeie care merge și face curățenie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După ce Ionela Prodan s-a stins din viață în anul 2018 din cauza cancerului la pancreas, Anamaria Prodan se asigură că mormântul mamei ei din Cimitirul Bellu, de pe Aleea Artiștilor, să fie mereu îngrijit. În plus, fiicele Ionelei Prodan,  Anamaria Prodan și Anca Tănase, i-au scris un epitaf emoționat la locul de veci, după cum se poate observa în fotografiile realizate de impact.ro.

ionela-3-scaledionela-3-scaled

Om ireproșabil, om pur și minunat, om bun și simplu, om încărcat de daruri. Minune de la DUMNEZEU! Ai fost un artist emerit, un om fără egal, de o bunătate și o simplitate incredibilă. Ai sădit în inimile românilor clipe de neuitat și i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabilă. Ai avut un har nepereche și ai reușit, astfel, să faci o întreagă lume să te iubeacă și să te respecte. Pentru noi ai fost cea mai bună mamă, pentru poporul român ai fost bun național! În inimile oamenilor pe care i-ai iubit și bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodată. Ai fost, ești și vei rămâne îngerul nostru păzitor! Te iubim și te vom iubi mereu!', arată epitaful.

Vezi mai multe imagini aici.

Citește și: Câți bani le oferă lunar Anamaria Prodan fiicelor ei.Suma este una colosală

Citește și: Relația neștiută dintre Anamaria Prodan și Sebastian Chitoșcă de la Survivor.A pus ochii pe el când avea 23 ani!

Citește și: Cum arăta Klaus Iohannis la 17 ani.Fotografia care a devenit virală


Citește și: Alex Bodi, mesaj tăios pentru Gabi Bădălău, după ce el și Bianca s-au întâlnit la hotel:„Sunai ca disperatul

Cum arată mormântul Ionelei Prodan

 Anamaria Prodan merge la mormântul Ionelei Prodan de fiecare dată când poate, având în vedere că este destul de des plecată din țară. Pentru a se asigura că mormântul mamei ei arată mereu impecabil, ea a angajat o femeie care să se ocupe de îngrijirea locului de veci. La mormântul Ionelei Prodan mereu sunt flori, în special buchete de crini, florile pe care le prefera cântăreață.

Se duc frații mamei mele, soțul mamei mele. Merg non-stop acolo. Am femeia mea care merge zilnic și plătește, face curățenie. Și eu, de fiecare dată când vin acasă, merg la mormântul ei. Chiar vorbeam cu tatăl meu și spunea că se duc să pună florile pe mormânt', a declarat AnaMaria Prodan recent pentru Impact.ro.

Anamaria Prodan o visează pe Ionela Prodan

De asemenea, Anamaria Prodan a mai spus că mama ei, Ionela Prodan, îi apare în vis de fiecare dată când întâmpină vreo problemă sau când trece printr-o situație mai delicată. În acest mod, regretata artistă este alături de fiica ei în momentele cheie din viața ei.

Când mi-e greu, îmi apare mereu mama în vis. Tata mai rar, dar mama întotdeauna. Și știu că dacă o visez îmi este bine. Niciodată când am visat-o nu mi s-a întâmplat ceva rău. Dimpotrivă, am visat-o în momentele cheie, în momentele cele mai grele și în vis întotdeauna m-a ajutat și mi-a deschis ochii', a mai spus Anamaria Prodan.

Sursa Foto: impact.ro, Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton