Andrei Ștefănescu, primele dezvăluiri după divorțul de Antonia: "Atunci e cel mai bine să rupi legătura"

 Oana Pantazi
.

Extrem de discret cu viața personală, Andrei Ștefănescu a făcut primele mărturisiri după divorțul de Antonia, femeia care i-a fost alături timp de 7 ani și care i-a oferit un băiețel superb. Cei doi au divorțat pe cale amiabilă, la notar. Iată în ce relație se află artistul acum cu fosta lui soție!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

La finele anului trecut, Andrei Ștefănescu a făcut anunțul șocant al despărțirii de Antonia, mama copilului său, după 7 ani de relație. Cei doi au divorțat în secret, la notar, și, a mărturisit artistul, au rămas în relații bune, de dragul fiului lor, Ayan. Extrem de discret în privința vieții sale personale, artistul s-a ferit până acum să facă vreo mărturisire.

unnamed-file-4unnamed-file-4

În ce relație se află acum Andrei Ștefănescu cu Antonia

Invitat la Xtra Night Show, Andrei Ștefănescu și-a deschis sufletul și a vorbit pentru prima oară de la divorț, despre cum merg lucrurile între el și Antonia, fosta lui soție. Așa cum menționa și în mesajul prin care a anunțat divorțul, artistul a păstrat o relație bună cu mama copilului ăsu, iar asta în primul rând deoarece Ayan nu trebuie să simtă lipsa niciunuia dintre părinții săi.

Citește și: Ce relație au Andrei Ștefănescu și Antonia, la 6 luni după divorț: „Încă îi mai pregătesc masa”

Citește și: Lui Andrei Ștefănescu i-a pierit zâmbetul, după divorț! Primele fotografii cu artistul, după anunțul dureros

Citește și: Iuliana Marciuc, despre cele mai grele momente în televiziune: „Înainte de a intra live, am aflat că a murit fulgerător”/ EXCLUSIV

Citește și: Anthony Hopkins, câștigătorul Premiului Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal: „Simt iminența morții, dar nu stau cu frică”

„Dacă aș putea să explic… Nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie. Nu știu dacă poți să povestești, pur si simplu se întâmplă, și atunci e cel mai bine să rupi legătura. Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte. Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte.

La un moment dat, va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva. Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următor. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată', a mărturisit Andrei Ștefănescu în emisiunea lui Dan Capatos.

Și-au spus adio după 7 ani de căsnicie

Pe 23 noiembrie, Andrei Ștefănescu (43 de ani) a anunțat, într-o postare pe Facebook, că s-a despărțit de soția lui, Antonia, după 7 ani de relație. Cei doi au împreună un copil, pe Ayan, și păreau cuplul perfect. Tocmai de aceea, vestea separării artistului de soția lui a fost șocantă pentru toată lumea.

„După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despărți. În luna septembrie am finalizat divorțul la notar, pe cale amiabilă, și am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai', scria Andrei Ștefănescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton