Mioara Roman a fost externată de la centrul de recuperare. Oana Roman: "Probabil că va reveni"

 Mirea Roxana
.

Mioara Roman a fost externată. Ieri, Oana Roman a fost la centrul pentru recuperare de lux și a luat-o pe mama ei acasă. Vedeta le-a povestit fanilor de pe rețelele sociale cum se simte Mioara Roman după perioada în care a fost înternată în centrul respectiv, din Capitală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mioara Roman a petrecut o lună de zile într-un centru pentru recuperare de lux, din București. Luni, aceasta a fost externată, iar Oana Roman a fost și a luat-o acasă. Catinca nu a putut să o însoțească pe sora ei pentru că aceasta era răcită.

Oana Roman a împărtășit cu fanii de pe Instagram bucuria de a fi adus-o pe Mioara Roman acasă. Vedeta le-a povestit internauților că mama ei se simte foarte bine datorită tratamentelor pe care le-a primit. De asemenea, aceasta a mai spus că Mioara Roman va reveni la centrul de recuperare pentru procedurile de acolo, întrucât „i-au prins bine'.

172882924_311519883870072_5548677533888124009_n-1172882924_311519883870072_5548677533888124009_n-1

Gata! Am ajuns să o recuperăm pe mama și așteptăm aici, în hol. Mama va veni acasă, dar probabil că peste o perioadă va reveni ca să mai facă o tură de proceduri și de tratamente, pentru că i-au prins foarte, foarte bine și vreau să le mulțumesc încă o dată pentru toată grija și ajutor pe care i l-au acordat mamei', a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman, despre cum se simte Mioara Roman

După ce a ajuns acasă, Oana Roman a mărturisit că a avut o zi foarte grea. De asemenea, vedeta a mai spus că Mioara Roman este bine.

Am avut o zi de aia grea rău. (…) Am adus-o pe mama acasă, este totul în regulă și abia acum am reușit să mă odihnesc un pic, să pot să mă opresc din toate activitățile. Am ajuns acasă, mă rog, până am instalat-o pe mama, i-am dat Isei să mănânce. A fost cu treabă multă și acum încerc să mă relaxez un pic', a mai transmis Oana Roman.

Citește și: Petre Roman, reacție nervoasă după ce a fost întrebat de Mioara Roman:”Lăsați-mă…”. Ce spune despre Oana Roman și fiica ei

Citește și: Cum a reacționat Oana Roman când a aflat că fiica ei de 7 ani are iubit:'Taică-su, când o să afle…'

Citește și: Motivul pentru care Fulgy, băiatul Vioricăi de la Clejani, a dispărut din showbiz. Cu ce se ocupă acum:'Nu îmi e rușine'

Citește și: Jador se operează după Survivor:„Am meniscul rupt în trei locuri!'

Mioara Roman a împlinit, recent, 81 de ani

Mioara Roman a împlinit vârsta de 81 de ani, pe 19 aprilie. Imediat ce a venit din vacanța din Egipt, Oana Roman a mers s-o viziteze pe mama ei la centrul pentru recuperare, acolo unde se afla Mioara Roman la acel moment.

Înainte ca Oana Roman să meargă să își viziteze mama, Mioara Roman a primit un tort de ciocolată și flori de la personalul medical. Oana a fost nevoită să își facă și un test COVID-19 pentru a putea intra să petreacă timp cu mama ei.

Aici sunt foarte stricți cu regulile. M-au pus să fac un test rapid Covid, ca să pot să intru la mama, pentru că vin din vacanță‘, a precizat Oana într-un Instastory

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton