Andrei Năstase şi-a botezat fiul. Vezi fotografii de la creştinarea micuţului Nicolas!

 Florentina Liutic
.

Andrei Năstase şi soţia lui, Bianca, au trăit în acest weekend cele mai mari emoţii, fiul lor, Nicolas fiind botezat.

 

Creştinarea micului Nicolas, primul nepot al Danei şi al lui Adrian Năstase a avut loc într-un cadrul restrând, cei doi părinţi alegându-şi cu grijă invitaţii.

 

„Cea mai importantă zi din viaţa fiului nostru, Nicolas! Mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături şi pentru toate gândurile bune!', a scris Andrei pe pagina de Facebook, unde a dezvăluit mai multe fotografii de la botezul fiului lui.

 

Vezi si:

Sanda Nicola si-a botezat fetita. Imagini emotionante de la ceremonie

 

Naşii lui Nocolas sunt Mihnea, fratele mai mic al lui Andrei, şi prietena lui, Corina Corolevschi: „Una dintre cele mai importante zile din viaţa mea. Să fiu naşul şi unchiul lui Nicolas Daniel este o mare responsabilitate, dar totodată şi plină de momente frumoase. Ieri a fost un astfel de moment. Sunt foarte fericit că am putut împărtăşi acest lucru cu Corina', a scris Mihnea pe pagina sa de Facebok.

 

Nicolas a fost botezat la o biserică din cartierul Pajura, iar petrecera a fost organizată la Clubul Diplomatic.

 

Pentru această zi importantă, Bianca Năstase şi-a pregătit două ţinute, două rochii de lungime medie, cu print colorat.

 

Naşa a fost, de asemenea, foarte elegantă, ea purtând la biserică o rochie scurtă, de culoarea mentei,  accorizată cu cercei lungi. La petrecere, Corina a apărut într-o rochie lungă, roşie, foarte elegantă, care i-a pus în evidenţă silueta subţire.

 

Foto: Facebook

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton