Jay Z recunoaște că a înșelat-o pe Beyonce: „Îmi cer iertare, am fost un afemeiat!”

 Popescu Alexandra
.

Deși pare că au o căsnicie perfectă, lucrurile nu par să fie prea roz între Beyonce și Jay Z. De curând, au existat zvonuri că cei doi se pregătesc să divorțeze, unul dintre motive fiind infidelitățile lui Jay Z despre care Beyonce a aflat și despre care vorbește și în noul ei album, Lemonade.

Iar acum lucrurile par să fie cât se poate de clare. Jay Z a lansat un album intitulat 4:44 în care cântă despre regretul că și-a înșelat soția.

„Nu știu ce aș face dacă ar afla copiii mei. Dacă nu s-ar mai uita la mine la fel, probabil aș muri de rușine', spune rapperul într-una din piesele sale.

„Îmi cer iertare, am fost un afemeiat, a fost nevoie să mi se nască copilul pentru a putea vedea lucrurile prin ochii femeii. A fost nevoie să se nască gemenii pentru a crede în miracole. Mi-a luat prea mult să lansez această piesă, știu că nu te merit', mai spune Jay-Z.

Citește și: Ce nume vor purta gemenii lui Beyonce și Jay Z

În plus, el mai recunoaște că „s-a jucat cu sentimentele' femeii iubite, pentru că el „nu avea sentimente' și încheie prin a se întreba retoric „la ce este bun un threesome atunci când ai un suflet pereche', scrie digi24.

Mai mult, Jay Z amintește și de episodul în care Solange, sora lui Beyonce, l-a atacat și l-a lovit, în timp ce Beyonce asista pasivă, acel moment fiind surprins de camerele de supraveghere dintr-un lift. Atunci au apărut și primele zvonuri despre infidelitatea rapperului.

„Ai pus-o la zid pe Solange pentru că știa totul, când tot ce trebuia să faci era să îmi spui că sunt pe calea greșită', mai spune într-un vers Jay Z.

Într-una dintre melodiile din album, 'Legacy', apare şi vocea lui Blue Ivy. Albumul „4:44' este disponibil exclusiv pe platforma Tidal și are o durată de 35 de minute.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton