"Ne spălau ca pe vite, plângeam și îmi era frig". Andrei Aradits a ajuns la cămin, după divorțul părinților

 Radulescu Ruxandra
.

Andrei Aradits a ajuns la cămin, după divorțul părinților. Actorul Andrei Aradits a devenit cunoscut atât datorită serialului Vlad, dar și a rolurilor de pe scenele teatrelor din România și producții de cinematografie. Andrei Aradits a divorțat de fosta lui soție, după 17 ani de mariaj, din relația cuplului rezultând un fiu. Aradits dezvăluit la podcastul lui Jorge, că după divorțul propriilor părinți a fost dus la un cămin de copii, unde a suferit traume cumplite.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andrei Aradits a ajuns la cămin, după divorțul părinților. Actorul Andrei Aradits, 50 de ani, a trecut, recent, printr-un divorț dureros, de mama fiului său, după 17 ani de căsătorie. Puțini știu, că actorul a suferit o traumă imensă în copilărie, atunci când, după divorțul propriilor săi părinți, a fost dus la un cămin de copii, unde a suferit teribil, din cauza condițiilor și a tratamentului inuman, din partea personalului.

cum-arata-sotia-lui-andrei-aradits-2-2-1cum-arata-sotia-lui-andrei-aradits-2-2-1

Andrei Aradits a ajuns la cămin, după divorțul părinților

Andrei Aradits e de părere că traumele din copilărie și rănile sufletești nevindecate și-au pus amprenta asupra sa, ca adult. Aradits a menționat că în viața personală are tendința de a se impune, iar acest fapt îi afectează relațiile cu cei dragi.

Ai mei au divorțat atunci când eram foarte mic și cred că am stat o iarnă la un cămin săptămânal. Am de acolo unele dintre cele mai triste amintiri din copilăria mea.

Citește și: Fosta soție a lui Andrei Aradits, prima reacție după anunțul divorțului: „Schimbarea e constantă, fie că ne place sau nu”

Citește și: „Nu poți să tragi de o relație în care nu mai ești dorit'. Cristina Ciobănașu este cea care și-a dorit despărțirea de Vlad Gherman

Citește și: De ce nu este extrădat Mario Iorgulescu din Italia, după condamnarea de 15 ani de închisoare cu executare. Ultima lui fotografie sfidează tot: „Viață minunată”

„Am aproape 50 de ani, fac în curând o jumătate de secol. Cu toate acestea, mi-am dat seama că am un reflex imbecil la autoritate. O rebeliune din asta adolescentină. Primul meu gând e să mă opun. Primul instinct e să zic nu. Ai mei au divorțat, eram mic, dar nu îmi amintesc să mă simt abandonat atunci. La căminul ăla am stat poate un an. (…) Ne puneau Miunel și Bălănel și toți copiii râdeau și eu stăteam acolo și plângeam și îmi era frig și urât. Și îmi aduc aminte la dușuri veneau și ne spălau, ne spălau ca pe vite și apa era întodeauna prea fierbinte și spuneam că frigea și îmi spuneau, hai gata! (…) Cred că un an am stat, îmi aduc aminte cu furie. (…) La căminul săptămânal, mama mă lăsa marți și mă lua vineri. „, a declarat Andrei Aradits, în podcastul lui Jorge, „Vorba lui Jorge”.

vede

Andrei Aradits a mers cu fiul său la psiholog, după divorț

Andrei Aradits și-a deschis sufletul în podcastul lui Jorge, unde a vorbit, cu sinceritate, despre divorțul de fosta sa soție. Actorul a dezvăluit că cea mai mare grija a sa fost fiul lor, Eric, în vârstă de 17 ani. Aradits a menționat că a fost la psiholog cu adolescentul, pentru a se asigura că are parte de tot sprijinul necesar.

Am divorțat, asta e! Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. Ea în India de vreo 6 luni. Doar eu cu Eric suntem. Eric a fost nasol o perioadă. Mi-am făcut griji, are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: „ok, nu-ți permiți treaba asta'. E mult mai deștept decât mă așteptam. Cred că e mai deștept decât eram eu la vârsta lui. E mai înțelept! Am o doză de bezmeticeală pe care încă o car după mine. Am fost și la psiholog cu el, da.” a declarat Aradits la podcastul lui Jorge.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton