Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat America Express 2023 - Drumul Aurului: "Îți vine să plângi, să mulțumești..."

 Raiciu Adriana
.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat America Express 2023 – Drumul Aurului. După ce au trecut prin probe de foc și au ajuns de multe ori la capătul puterilor, ei sunt câștigătorii America Express 2023- Drumul Aurului. Primele declarații făcute de câștigători!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Asia Express a revenit pe micul ecran, la Antena 1, cu sezonul 5, sub o altă denumire. Emisiunea a devenit America Express – Drumul Aurului, dar are la bază același format. 18 concurenți, adică, în total, 9 perechi de vedete, s-au luptat pentru marele premiu. Au călătorit prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută de peste 7.000 de kilometri, iar acum drumul lor a ajuns la final.

doian-si-scarlatesc-1doian-si-scarlatesc-1

În seara aceasta, telespectatorii au aflat numele echipei câștigătoare de la America Express- Drumul Aurului. Lupta finală s-a dat între Cătălin Bordea și Nelu Cortea și Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Însă, o singură echipă a reușit să pună mâna pe marele premiu de la America Express 2023.

Citește și: Câte kilograme a slăbit Cătălin Scărlătescu la America Express: „Am muncit la probe de mi-a ieșit pe nas’

Citește și:America Express 2023 – Drumul Aurului. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, după ce s-a îmbăiat în nămol: „Una dintre cele mai rușinoase experiențe'

Citește și:Vica Blochina l-a ales pe Cristi Borcea ca fiind bărbatul perfect pentru ea: „Este cel mai plătitor…’

Citește și:Cum au ales Theo Rose și Anghel Damian numele Sasha pentru fiul lor: „Inițial am crezut că este fetiță și…’

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat America Express 2023 – Drumul Aurului

După patru sezoane de Asia Express, sezonul 5 s-a filmat în America, schimbându-și continentul. Cei 18 concurenți au străbătut Mexicul, Guatemala și Columbia, în cadrul unei rute de peste 7.000 de kilometri. În seara aceasta, telespectatorii au aflat cine sunt câștigătorii America Express 2023, după un traseu extrem de complicat și plin de surprize… mai puțin plăcute.

Astfel, câștigătorii America Express 2023 sunt Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea pleacă cu premiul cel mare acasă, în valoare de 30.000 de euro. Cei doi au izbucnit în lacrimi când au auzit că sunt marii câștigători!

Și Andreea Bălan și colega ei, Andreea Antonescu, au izbucnit în lacrimi când au auzit că au ieșit pe locul doi.

„Ne bucărăm pentru Bordea și Cortea. Ne-am fi dorit să câștigăm. Ne păre rău că nu am câștigat, dar ne bucurăm pentru ei!”, a zis Andreea Balan.

„Îți vine să plângi, să mulțumești, să iei în brațe. Mă uitam la ăsta (Nelu Cortea – n.r.) E incredibilă senzația. E ceva…', a spus Cătălin Bordea.

America Express 2023- finaliști

Din 9 echipe care au intrat în competiție, doar două dintre ele au ajuns în Marea Finală America Express 2023. Finaliștii din sezonul 5 au fost Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Echipa formată din Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au fost eliminați în ediția din data de 22 martie 2023. Figurina roșie se ascundea într-una dintre cutiile primite de Scărlătescu și Doina Teodoru, astfel că cei doi au părăsit emisiunea.

„Chiar dacă finalul acesta nu e cel mai drăguț, suntem o echipă și la bine și la mai puțin bine.O să mă certe Bontea. O să zică: Bă, eu cu un an mai mare și am câștigat, tu ce ai făcut acolo?’, a mărturisit chef-ul. Cursa se termină acum… pentru totdeauna’, a adăugat și Doina Teodoru.

Andreea Antonescu

Andreea Antonescu, pe numele său complet Andreea Georgiana Antonescu, s-a născut în Galați, în data de 8 septembrie 1982. A devenit celebră încă de mică, iar la 12 ani și-a lansat albumul „Din vina ta. A devenit mamică pentru a doua oară în urmă cu doar câteva săptămâni.

Andreea Bălan

Andreea Bălan este din Ploiești și s-a născut în data de 23 iunie 1984. A debutat în televiziune în anul 1994 și este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. Are două fetițe superbe, Clara și Ella.

Nelu Cortea

Ioan Mihai Cortea, cunoscut drept Nelu Cortea, are 36 de ani și este din Huedin, dar acum locuiește în București. Este de profesie actor și a făcut echipă cu prietenul lui, Cătălin Bordea. Este căsătorit cu Elena Cortea, începând cu data de 16 august 2014. 

Cătălin Bordea

Cătălin Bordea s-a născut pe data de 16 decembrie 1984, în Botoșani. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Livia și este de profesie actor. Este unul dintre cei mai iubiți oameni de stand-up din România.

sursă foto- A1 și Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton