Andreea Tonciu și soțul ei au împlinit 4 ani de căsnicie. Cine e Daniel Niculescu: „Omul care mi-a schimbat viața”

 Lupescu Anca
.

Andreea Tonciu și soțul ei au motiv de sărbătoare. Cei doi au împlinit patru ani de căsnicie, motiv cu care și-au făcut declarații de dragoste și au decis să celebreze această ocazie. Andreea Tonciu și-a găsit liniștea și fericirea alături de Daniel Niculescu, cu care formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au împlinit astăzi 4 zile de când sunt soț și soție. Iar cum un astfel de eveniment nu avea cum să treacă fără să fie sărbătorit, frumoasa brunetă le-a făcut fanilor din mediul virtual o mare surpriză, dar totodată și partenerului său de viață.

Îți mai amintești cum arăta Andreea Tonciu înainte de operațiile estetice? E de nerecunoscut

Andreea Tonciu și soțul ei au aniversat 4 ani de căsnicie

În urmă cu doar câteva ore, Andreea Tonciu și-a luat prin surprindere admiratorii de pe rețelele de socializare, postând o fotografie emoționantă, de la nunta cu Daniel Niculescu.

Andreea Tonciu i-a transmis lui Daniel Niculescu că el este omul care i-a schimbat viața și nici el nu s-a lăsat mai prejos, transmițându-i un sincer: „Te iubesc', cu multe inimioare.

„Au trecut 4 ani❤️. 4 ani cu bune și cu rele❤️. 4 ani minunați alături de omul care mi-a schimbat viața❤️. La mulți ani nouă❤️❤️❤️', a scris Andreea Tonciu pe Instagram.

Cine este Daniel Niculescu

Daniel Niculescu este fost sportiv de performanţă. Daniel a practicat boxul şi a fost un împătimit al sălilor de fitness, însă nu a mai călcat de ceva vreme pe acolo.

Cum s-au cunoscut Andreea Tonciu și soțul ei

Andreea Tonciu, însărcinată a doua oară? Vedeta face primele declarații: „Dimineața am stări de vomă, amețeli, obosesc foarte repede”

„Erau la un mall şi s-au văzut întâmplător. Au rămas împreună de atunci. Şi au trecut aproape trei luni”, a povestit un apropiat al cuplului.

Despre Daniel Niculescu nu se ştiu foarte multe lucruri, pentru că Andreea a preferat ca de data aceasta în relaţia ei să fie mai discretă şi să lase faptele să vorbească pentru ea.

El a locuit mai mulţi ani la Bologna și chiar şi-a făcut o parte din studii în străinătate. Daniel a terminat liceul în Italia.   

S-a zvonit că Andrea Tonciu și soțul ei vor divorța

După luni întregi în care s-a zvonit că lucrurile nu stau extraordinar în căsnicia Andreei Tonciu, vedeta în vârstă de 34 de ani a declarat că nu şi-ar putea ierta niciodată soţul dacă ar avea o aventură. Mai mult, ar depune cât mai repede actele de divorţ şi s-ar recăsători cu… un turc.

Dacă mă înșală soțul meu, e greu să spun că o să-l părăsesc pentru că ne leagă un copil. Dar dacă vreodată aud că umblă cu vreuna, eu bag divorț direct și mă recăsătoresc cu un turc', a declarat fosta concurentă Bravo, ai stil'.

Soțul lui Tonciu, reacție furibundă la adresa celor care o critică pe vedeta de la Bravo, ai stil! Celebrities: „Mătur cu voi'

Andreea Tonciu şi soțul ei sunt împreună încă din 2015, iar un an mai târziu au decis să se căsătorească. Nașii de cununie au fost Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Andreea Tonciu a optat, pentru cel mai important eveniment, pentru o rochide de mireasă tip prinţesă, care a costat 7.000 de euro. Soțul ei a purtat un costum negru, Dolce & Gabbana. Cei doi au împreună o fetiţă în vârstă de 4 ani, Rebecca Maria.

Andreea Tonciu: E posibil să fiu iar însărcinată'

7-andreea-tonciu6-17-andreea-tonciu6-1

Astăzi, mă simt cât de cât bine, dar de vreo două săptămâni de zile nu sunt în apele mele. Am stări de vomă, amețeli și stând în pandemie prea mult am considerat că a venit timpul să-l fac și pe al doilea. (…). Exact cum eram cu Rebeca. Dimineața am stariţ de vomă, amețeli, obosesc foarte repede. Eu fiind foarte energică mi-am pus semne de întrebare. Urmează să-mi fac testul în câteva zile', a spus fosta asistentă TV, în urmă cu câteva luni.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton