Cine e Ștefania Urecheatu de la Mireasa. A participat și la Puterea Dragostei: ”Bărbatul potrivit trebuie să fie matur”

 Stamen Diana
.

Ștefania Urecheatu s-a înscris la emisiunea Mireasa pentru a-și găsi un bărbat fidel, însă cine s-a uitat la Puterea Dragostei, sezonul 1, deja știe cine e noua concurentă. Bruneta este foarte hotărâtă să-și găsească jumătatea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ștefania Urecheatu are 23 de ani și este din București. Bruneta a învățat la Colegiul Național Victor Babeș și nu este deloc străină de emisiunile matrimoniale.

Dacă unii s-au întrebat cine e Ștefania Urecheatu de la Mireasa, mulți o cunosc din sezonul 1 de la Puterea Dragostei. Se pare că tânăra s-a despărțit recent de iubit, după ce acesta a înșelat-o.

Citește și: Cine este Lorena Corbu de la Mireasa. Nu e prima dată când participă la un show matrimonial

Concurenta își încearcă norocul și la emisiunea Simonei Gherghe și speră că va da de un bărbat fix așa cum își dorește ea. Bruneta caută un bărbat hotărât, atent la nevoile ei, fidel şi de la care să aibă ce învăţa.

„Sunt pregătită pentru o relație. Bărbatul potrivit trebuie să fie matur, hotărât și sigur pe el.', a spus Ștefania Urecheatu la intrarea în casa Mireasa.

Cine-e-Ștefania-Urecheatu-de-la-MireasaCine-e-Ștefania-Urecheatu-de-la-Mireasa

Cine e Ștefania Urecheatu de la Mireasa

Tânăra și-a încercat norocul și la Puterea Dragostei, emisiunea matrimonială de la Kanal D, când avea doar 22 de ani. Însă, din păcate, nu și-a găsit dragostea în emisiune respectivă, așa că s-a înscris la Mireasa, unde sper să aibă mai mult noroc.

Citește și: Simona Gherghe revine în televiziune! Va prezenta emisiunea Mireasa, la Antena 1

'Am venit la această emisiune pentru a-mi găsi jumătatea. E foarte important într-o relație să zâmbești și să fie o stare de bine. Sunt foarte sociabilă și îmi doresc ca aici, la Puterea Dragostei, să-mi găsesc jumătatea. (…) Sunt puțin dificilă în anumite momente.', spunea Ștefania în urmă cu doi ani.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton