Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au fost la un pas de divorț: „Eram pe punctul să-mi iau zborul, dar...”

 Dumba Gabriela
.

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au fost la un pas de divorț. Andreea Tonciu a fost la un pas să divorțeze sau „să-și ia zborul”, cum spune ea, doar că s-a răzgândit și nici nu mai consideră că va veni vreodată ziua să plece de acasă. Andreea Tonciu este de șase ani împreună cu soțul ei și de când în viața lor a apărut o fetiță s-au mai liniștit apele în familie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au fost la un pas de divorț. Invitată la emisiunea realizată de Teo, la Kanal D, Andreea Tonciu a fost provocată să reacționeze la titlurile știrilor din presă care au fost scrise pe parcursul timpului despre ea. La un moment dat, a apărut în discuție și subiectul divorțului.

363162361707878532580900469399574235054080n363162361707878532580900469399574235054080n

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au fost la un pas de divorț

Andreea Tonciu a mărturisit că, într-adevăr, în trecut a avut un moment în care nu a mai fost sigură cu privire la mariajul său, însă acel moment a trecut.

„Am avut un episod în care eram pe punct să-mi iau zborul (n.r. să pună punct căsniciei cu Daniel Niculescu). Andreea Tonciu va divorța, dar nu încă și nu cred că am să divorțez curând pentru că nu-mi place să destram familia, mai ales acum când o am pe Rebeca. Nu aș prefera să crească fără tatăl ei niciodată', a declarat Andreea Tonciu în emisiunea „Teo Show'.

În urmă cu câteva luni, Andreea Tonciu, le-a indemnat pe femei sa isi paraseasca barbatii daca acestia nu le ofera fericire.

Nu ai nevoie de cineva care nu știe ce vrea, cineva care nu te apreciază. Meriți un bărbat care îți știe valoarea și care luptă pentru tine, în fiecare zi. Oprește-te din a-ți frânge inima pentru cineva care probabil nu va fi la fel de bun pe cât te aștepți. Și dă-ți șansa de a fi cu adevărat fericită! Să fii cu cineva care, cu adevărat, te merită', a mai spus vedeta.

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, afectați de lipsa timpului în doi:„Căsătoria și cuplul reprezintă o provocare, echilibrul este greu de găsit’

Citește și: Niculae Bădălău a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.Vicepreședintele Curții de Conturi va petrece sărbătorile în închisoare

Citește și: Fiica lui Nicole Cherry a împlinit un an. Ce obiecte a ales Anastasia de pe tavă, la petrecere:„Îți mulțumesc că m-ai facut mamă’

Pentru ce i-ar face Andreea Tonciu bagajele soțului

Întrebată, într-un interviu mai vechi, ce nu ar accepta de la bărbatul pe care îl iubește, Andreea a răspuns: „Am un soţ foarte dezordonat. El nu face nimic. Nu spală un vas, lasă masa nestrânsă. Îl bălăcăresc, dar în 5 minute gata, l-am iertat. Dacă ar fi să divorţăm vreodată ar fi dacă m-ar înşela. Aşa ceva nu iert.'

Bruneta a menționat că a fost foarte supărată pe soțul ei în momentul în care a primit oferta de a pleca în competiția Asia Express.

„Eu fără televiziune aș fi… Eu am făcut depresie. Eu plângeam în casă că nu mai puteam. Eram la club cu soțul meu și m-au sunat să merg la Asia Express și jur că am refuzat.

Și îmi spune o prietenă dacă nu vreau să merg, că se duce Bianca, se duce Margherita. În secunda unu, soțul a zis acum te ridici de la masă și plecăm. Am ajuns acasă, i-am zis să mă descalțe în mijlocul livingului urlând: „Din cauza ta! De ce nu m-ai lăsat?'. În noaptea aia m-au auzit vecinii', spunea Andreea Tonciu.

„Eu nu sunt o fire romantică. Nu-mi trebuie trandafiri, ineluşe, cadouaşe. Eu cu soţul meu mă întâlnesc aşa sporadic ziua sau când doarme Rebeca. De patru ani dorm cu fiica mea în pat noaptea, nu cu soţul meu', mai spunea Andreea Tonciu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton