Andreea Antonescu și Traian Spak au divorțat. Cum a reacționat fostul soț la vestea că artista e însărcinată: „Este...”

 Dumitrache Laura
.

Andreea Antonescu și Traian Spak au divorțat oficial, după aproape cinci ani de la despărțire. Cei doi au împreună o fiică, iar actele de divorț le-au semnat abia acum. Artista trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, iar peste câteva luni va deveni mamă pentru a doua oară. Iată în ce relații au rămas Andreea Antonescu și Traian Spak!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu și Traian Spak au divorțat. Andreea Antonescu s-a despărțit de Traian Spak în urmă cu aproape cinci ani, iar abia acum au divorțat oficial. Cei doi au împreună o fiică, Sienna, în vârstă de 11 ani. Vedeta s-a întors din America și a decis să nu mai plece. Ulterior, l-a cunoscut pe Victor Vrînceanu, iar peste câteva luni, vor deveni părinți.

andreea antonescu si traian spakandreea antonescu si traian spak

După despărțirea de Traian Spak, Andreea Antonescu a avut o relație cu Ștefan Manolache. Cei doi s-au despărțit la scurt timp, iar acum, trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Victor Vrînceanu, bărbatul cu care va avea o fetiță.

Citește și: Ce pofte are Andreea Antonescu, însărcinată cu al doilea copil:„Mănânc…'. A decis ca Andreea Bălan să nu mai fie nașa bebelușului

Citește și:Ce relație au Andreea Antonescu și fiica ei, Sienna, în vârstă de 12 ani:”I-am dat toată libertatea din lume”

Citește și:Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au fost la un pas de divorț:„Eam pe punct să-mi iau zborul, dar…'

Citește și:Bia Khalifa are un nou iubit:„Îmi plac banii. Vreau să fac o fetiță sau un băiețel'. Cu ce se ocupă bărbatul

Andreea Antonescu și Traian Spak au divorțat

Andreea Antonescu și Traian Spak au divorțat oficial. Cei doi s-au despărțit în urmă cu mai bine de trei ani, iar abia acum divorțat. Artista are o fiică cu fostul ei soț, Sienna, în vârstă de 12 ani. În vârstă de 40 de ani, Andreea Antonescu, a făcut declarații despre despărțirea de fostul soț.

„Da, am divorțat. Nu îmi doresc să dau detalii despre acest lucru. Mi se par prea intime aceste lucruri.Eu și Traian suntem foarte buni prieteni și atunci fiecare este fericit de bucuriile și realizările celuilalt',  a declarat Andreea Antonescu pentru click.ro.

Andreea Antonescu va fi mamă pentru a doua oară

Andreea Antonescu va deveni mamă pentru a doua oară, iar peste câteva luni va aduce pe lume o fetiță. Artista formează un cuplu cu jurnalistul Victor Vrînceanu. Vedeta a dezvăluit că fiica sa, Sienna, este foarte încântată că va avea o surioară și abia așteaptă să o cunoască. Sienna studiază în America, acolo unde locuiește cu tatăl său, Traian Spak.

„Sienna este foarte încântată, abia așteaptă! Ea s-a rugat la Dumnezeu să fie fetiță, pentru că și-a dorit o surioară!Sienna a ales să facă școala în State și era normal să petrec timp cu ea, mai ales că lipsisem pe toată perioada America Express! Am profitat amândouă la maximum de fiecare secundă, am clădit amintiri frumoase!',a mai spus Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu formează un cuplu cu Victor Vrînceanu

Andreea Antonescu a anunțat în luna august că este însărcinată pentru a doua oară. Artista a ținut secretă relația cu jurnalistul Victor Vrînceanu, bărbatul care i-a furat inima Andreei Antonescu.

A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile voastre frumoase!', a scris Andreea Antonescu pe Facebook și pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton