Andreea Tonciu, gafă uriașă. Momentul penibil prin care a trecut

 Lupescu Anca
.

Andreea Tonciu a fost protagonista unei scene cel puțin penibile pe internet. Vedeta a fost pusă în fața faptului împlinit, asta cu toate că fanii au încercat să îi atragă atenția în comentarii.

14223_1594500707464062_6150044536565928713_n14223_1594500707464062_6150044536565928713_n

Citește și: Maria Ilioiu și Andreea Tonciu, schimb de replici dure la „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Ești o mincinoasă!”


Participantă la show-ul Bravo ai Stil! Celebrites, Andreea Tonciu încearcă să impresioneze juriul cu ținutele sale. Cunoscută pentru temperamentul vulcanic și firea impusivă, vedeta a demonstrat că nu s-a schimbat deloc. De la răfuieli, cuvinte jignitoare și insulte adresate colegei sale de platou Maria Ilioiu, până la păruieli în culise și adevărate razboaie.


Însă Andreea a fost, din nou, în centrul atenției. Asta după ce a postat pe contul de Instagram pe fotografie în care apare îmbrăcată într-o ținută sexi: colanți negri, pantofi cu toc înalt și platformă și o bluză colorată. Fanii i-au atras atenția vedetei, spunându-i că a folosit în exces Photoshop-ul. Alții i-au transmis că este frumoasă natural și că nu are nevoie de așa multe modificări.

Citește și: Maria Ilioiu și Andreea Tonciu, scandal la „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Tu te uiti cum arăți…”. Schimb de replici fabulos


Dacă de la prima vedere modficările nu sunt foarte vizibile, Andreea a fost „demascată' chiar de contul de instagram al emisiunii Bravo ai Stil! Celebrities, care a postat fotografia originală, nemodificată. Diferențele sunt clare: picioarele sunt mai scurte, talia nu este atât de îngustă, iar fața este rotundă și nu atât de subțire ca în fotografia postată de vedetă.

Andreea Tonciu nu le-a răspuns încă fanilor care au confruntat-o pe Instagram cu privire la modificările pe care le-a făcut, mai ales că mulți dintre ei au obsrvat și ecranul din spatele vedetei care a a luat o formă ciudată din cauza retușurilor.

Cu toate acestea, Andreea Tonciu a fost apreciată de o altă vedetă din trust. Andreea Mantea i-a lăsat un comentariu la fotografia modificată.

„Ești o frumusețe', i-a transmis vedeta Kanal D concurentei Bravo ai stil! Celebrities

Citește și: Scandal între Maria Ilioiu și Andreea Tonciu la „Bravo, ai stil!, Celebrities”. Bruneta a fost făcută ciocănitoare de către rivala ei…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton