Andreea Raicu, probleme în vacanță. I s-a pierdut bagajul: "E deja a cincea zi din cele 8 și nici urmă de el"

 Dumitrache Laura
.

Andreea Raicu și-a dorit foarte mult să plece într-o vacanță, departe de toată agitația din Capitală. Astfel, vedeta și-a luat bilete de avion și a plecat în Grecia, dar se pare că s-a confruntat cu un lucru neplăcut. Chiar în perioada de vârf a sezonului, companiile de transport aerian se confruntă cu o criză de personal, iar acest lucru a produs numeroase evenimente neplăcute. Andreea Raicu se află deja de 5 zile în vacanță, dar nu și-a primit bagajul de cală nici acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În această perioadă, companiile de transport aerian se confruntă cu o criză de personal și cu o proastă gestiune a zborurilor. Așadar, s-au produs mai multe anulări de zboruri, greșeli de manevrare a bagajelor și multe frustrări din partea călătorilor.

Andreea RaicuAndreea Raicu

Andreea Raicu se pare că a exprimentat și ea o situație de genul. Cu toate că a ajuns cu bine la destinație, vedeta s-a confruntat cu o problemă care nu s-a rezolvat nici după cinci zile. Valiza ei cu haine nu a ajuns la ea, dar un simplu gest prevăzător avea să-i salveze vacanța.

Citește și: Cât de mult a ajutat-o terapia pe Andreea Raicu:”Am învățat că am voie să greșesc și e ok”

Citește și: Cătălin Botezatu intervine în conflictul dintre Bianca Drăgușanu și Andreea Raicu:”E timpul să ne oprim…”

Citește și: Gestul făcut de Alexandra Stan, după ce a câștigat primii bani din muzică:„I-am cumpărat o mașină'

Citește și: Ce sumă uriașă de bani a dat Adda pe analizele medicale, cât timp a fost diagnosticată greșit:„Eu am fost un caz fericit'

Plecată în vacanță, Andreea Raicu a rămas fără bagaj. S-a pierdut

Andreea Raicu a plecat în vacanță în Grecia, pentru a se relaxa de agitația din Capitală. Fosta prezentatoare tv și-a luat câteva zile doar pentru ea și a mers într-o vacanță bine meritată în Creta. Cu toate astea, vedeta se confruntă cu o problemă. Companiile ariene au mari probleme cu lipsa personalului, iar multe din zboruri au întârziat sau bagajele călătoriilor nu au mai ajuns la destinație. Același lucru putem spune și despre Andreea Raicu. Bagajul de cală al vedetei nu a ajuns la ea după decolare.

Sâmbătă am plecat în vacanță. 🌊🌞Din cauza nebuniei din aeroporturi, m-am gândit să îmi iau un bagaj de mână, ceea ce a stârnit hohote de râs din partea prietenilor mei, pentru ca eu obișnuiesc să travel light'. Mi-am luat lucrurile esențiale, în cazul în care îmi întârzie bagajul o zi. E deja a cincea zi, din cele 8, și nici urmă de bagaj', a povestit Andreea Raicu pe conturile sale de socializare.

Andreea Raicu: „Sfatul meu este să vă luați un bagaj de mână”

Cu toate că este deja de cinci zile în vacanță în Grecia, iar bagajul de cală nici acum nu i-a fost returnat, situația are și o parte pozitivă. Andreea Raicu încearcă să se simtă bine și să fie optimistă. Salvarea ei a venit după ce a decis să își ia un bagaj de mână cu câteva haine și creme. Astfel, vedeta are câteva rochii cu care să se îmbrace în vacanță și încearcă să fie pozitivă.

Am scris acest mesaj pentru cei care pleacă în vacanță în perioada asta. Sfatul meu este să vă luați un bagaj de mână cu câteva haine și creme. Deși mi-am făcut un bagaj mare, am realizat de cât de puțin avem nevoie. We can adapt to anything!🙌🏻 Ce-mi lipsește cel mai tare? Rochiile din Amalin, pe care de-abia așteptam să le îmbrac. În rest, numai părți bune: mă hotărăsc foarte repede cu ce mă îmbrac, e super ordine în cameră, plus că bagajul îl voi face în 5 minute la plecare!', a mia spus Andreea Raicu.

Vedeta a mai trecut printr-o experiență asemănătoare

Andreea Raicu a mai trecut printr-o experiență asemănătoare. În urmă cu câțiva ani, vedeta a plecat la un eveniment de modă în Suedia, și a rămas fără bagaj dar și fără telefon mobil. După ce a ajuns la aeroport și-a dat seama că și-a uitat telefonul în avion și a rămas și fără bagaje, acestea fiind rătăcite de operatorul de zbor.

Ulterior, după ce și-a recuperat telefonul mobil și bagajele, fosta prezentatoare tv a făcut laringită.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton