De ce au refuzat Cătălina Ponor și soțul ei, Bogdan Jianu, să participe la Survivor: „Avem alte obiective mai serioase, de exemplu un copil”

 Borcilă Andreea
.

De ce au refuzat Cătălina Ponor și soțul ei, Bogdan Jianu, să participe la Survivor România. Fosta campioană olimpică la gimnastică și celebrul actor trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Mai mult, s-au căsătorit civil de puțin timp și au planuri mari de viitor, în viața lor de cuplu. Chiar dacă au primit o ofertă inedită, aceea de a participa la una dintre cele mai de succes emisiuni de supraviețuire, cuplul nu a acceptat invitația. Iată care a fost motivul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cătălina Ponor și actorul și regizorul Bogdan Jianu se cunosc încă din anul 2006, iar pasiunea lor pentru animale și echitație i-au unit și mai mult, astfel că formează un cuplu de patru ani. Cei doi și-au unit destinele, în fața ofițerului de stare civilă, pe data de 18 iunie. Cuplul are însă planuri mai mari de atât.

catalina-ponor-1catalina-ponor-1

Cei doi locuiesc într-un complex rezidențial din București și sunt mai fericiți ca niciodată. Un lucru care i-ar mai împlini ar fi să devină părinți.

Citește și: Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit.Imagini inedite de la nuntă

Citește și: Detalii neștiute despre povestea de iubire dintre Cătălina Ponor și Bogdan Jianu:'Avem o prietenie veche, din 2006'

Citește și: Ce dietă ține Elena Gheorghe, pentru a se menține la 50 de kilograme:”Nu mă pot lăsa de tot de…” / EXCLUSIV

Citește și: Cristian Țânțăreanu, despre starea sa de sănătate, după ce a suferit de cancer:”Nu mi-e frică de moarte”

De ce au refuzat Cătălina Ponor și soțul ei, Bogdan Jianu, să participe la Survivor

Fosta campioană olimpică la gimnastică și celebrul actor duc o viață discretă, ferită de cele mai multe ori de ochii publicului. Singura relație mediatizată a sportivei a fost cea cu un alt sportiv, Tommy Ramos, în vreme ce artistul a fost căsătorit în trecut cu cântăreața Julia Jianu. Deși Bogdan Jianu este cu 18 ani mai în vârstă decât Cătălina Ponor, se pare că acest lucru nu a cântărit deloc în relație, ba mai mult, s-au căsătorit și sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Într-un interviu pentru Impact, regizorul a vorbit deschis despre una dintre cele mai de succes emisiuni de supraviețuire, Survivor România, iar asta pentru că atât el, cât și soția sa au primit oferta de a participa în reality show. Motivul pentru care au refuzat invitația a dezvăluit-o chiar el.

„N-am marșat. Familia e prioritară, ne dorim să trăim frumos. Pe mine unul mă tentează, chiar am fost pasionat, am urmărit curios Survivor, să înțeleg despre ce e vorba. E doar o aventură, dar noi avem alte obiective mai serioase, de exemplu un copil', a adăugat actorul, pentru sursa citată.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton