Andreea Raicu – Alături de mama ei într-o zi specială

 Florentina Liutic
.

Andreea Raicu a celebrat lansarea colecţiei sale de haine în magazinul Victoria 46, din Băneasa Shopping City alături de mama sa, vedete şi mulţi prieteni.

 

Printre invitați, nu puțini la numar, s-au aflat : Monica Bârladeanu, Dana Sota, Corina Bârladeanu, Irina Nițu, Diana Tofan, Raluca Hagiu, Tatiana Ernuțeanu, Sorina Fredholm, dar și mulți alti prieteni și oameni dragi Andreei.

 

Nu a fost un drum ușor, dar am încercat mereu să mă ghidez după ideea că lucrurile frumoase li se întamplă celor care știu să aștepte, care își propun mereu să se reinventeze, care pun preț pe detalii și, în special, care nu fac rabat de la calitate atât în ceea ce privește produsele, cât și in relația cu cei din jur. Voi, cele care îmi acordați încrederea voastră de fiecare dată când purtați piesele și accesoriile care mă reprezintă, ați permis ca povestea mea să meargă mai departe și, cu ajutorul vostru, celebrăm zi de zi feminitatea' a declarat Andreea.

 

Andreea Raicu si Sorina FredholmAndreea Raicu si Sorina Fredholm

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton