Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, vacanță „în aer” în California

 Popescu Alexandra
.

Mihaela Rădulescu și-a petrecut weekend-ul în California alături de iubitul său, Felix Baumgartner, și și-a încărcat bateriile pentru emisiunea din această seară.

Mihaela a petrecut o vacanță „on air' alături de iubit și de prieteni. Aceasta a zburat cu elicopterul în cea mai mare parte a timpului, dar totuși le-a transmis fanilor să nu o invidieze pentru viața aparent perfectă pe care pare că o are.

Am „fugit” 3 zile în California, dar mă întorc până luni, la „Uite cine dansează”. Între timp, vă doresc un weekend liniștit, nu ca al meu – sunt mai mult în aer, decât pe pământ, dar ce-ar fi viața asta dacă le-am avea pe toate?… Știu, de la distanță pare ca-n filme, dar ar fi câteva amănunte la care n-ar trece toți examenul. Vi le povestesc eu, într-o bună zi, cand voi avea timp să-mi trag sufletul. Deci, bucurați-vă de ce trăiți, aveți grijă ce trăiți și nu invidiați pe nimeni. Fericirea e diferită pentru fiecare. Și e acolo… pentru fiecare', a scris Mihaela pe pagina sa de Facebook.

Până când ne va povesti cum este viața ei, de fapt, hai să vedem cum a fost vacanța pe care a petrecut-o în California!

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Mihaela Rădulescu s-a fotografiat topless 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton