Andreea Raicu a suferit din cauza complexelor fizice, în copilărie: „Cu buzele a fost îngrozitor, băieţii mă chinuiau”

 Borcilă Andreea
.

Andreea Raicu a suferit din cauza complexelor fizice, în copilărie. Fosta vedetă tv este una dintre cele mai frumoase femei din România, însă de-a lungul timpului a crezut despre ea că nu se conformează standardelor sau că nu arată ca modelele din revistă. Acum, la vârsta maturității, bruneta a căpătat mai multă încredere în ea, iar întâmplările neplăcute din trecut o amuză acum.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Raicu s-a retras din televiziune pentru a deveni un lifestyle antreprenor de succes. De cele mai multe ori, are apariții ca speaker motivațional, iar asta după ce a trecut ea însăși prin clipe grele. Frumoasa brunetă a crescut cu ideea că trebuie să fie mereu perfectă, așa că și-a creat niște repere ale frumuseții care nu au nicio legătură cu realitatea.  

Andreea Raicu vedetaAndreea Raicu vedeta

Andreea Raicu se bucură de liniște atât în viața profesională, cât și cea personală. În anii de televiziune, vedeta voia să fie mereu ca scoasă din cutie și să nu se lase vulnerabilă în fața oamenilor. De când a trecut pe la cabinetul psihologului, viața fostei vedete tv s-a schimbat considerabil. Este mult mai deschisă și a învățat să se accepte așa cum e. 

Citește și: Ce sumă exorbitantă a refuzat Andreea Raicu de la Playboy:„M-am gândit că, dacă pozez…'

Citește și: Cum arată Andreea Raicu nemachiată, la 43 de ani:”Nu cred că se trezește nimeni ca în reviste”

Citește și: Ce părere are Oana Moșneagu despre relația dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu:„Se întâlnesc foarte mult la filmări…'

Citește și: Cum se înțeleg Oana Roman și Marius Elisei după ce au divorțat și s-au împăcat:”Nu este tot timpul roz, avem și…”

Andreea Raicu a suferit din cauza complexelor fizice, în copilărie

Andreea Raicu este una dintre cele mai frumoase și cunoscute vedete de la noi. În copilărie, își amintește ea, a suferit de complexe fizice, iar copiii o tachinau. În plus, modelele superbe de pe coperta revistelor îi adânceau și mai mult convingerea că nu arată ca ele, adică perfect. 

Într-un interviu pentru OK! Magazine, Andreea Raicu a vorbit deschis despre momentele dificile prin care a trecut în copilărie și adolescență. Aspectul fizic, crede ea, îi dădea de furcă de cele mai multe ori.  

„Eu, evident, mă uitam la modelele de pe copertă şi mă gândeam că uite, eu am cearcăne, pungi sub ochi, şoldurile mele nu sunt la fel de subţiri ca ale lui Naomi Campbell.

Îmi creasem un standard de frumuseţe şi trebuia să mă raportez la el. Cel puţin la pubertate, când se produc tot felul de transformări, chiar nu consideram că sunt frumoasă deloc', și-a amintit antreprenoarea. 

Andreea Raicu: „Mi-a fost foarte frică să fac modificări la faţă'

În copilărie, bruneta a avut de suferit din cauza complexelor fizice. Copiii, în special băieții care o plăceau, o tachinau legându-se de aspectul ei fizic. 

„O, Doamne Dumnezeule! Mi se spunea că sunt schiloadă, apoi că am buzele prea mari, apoi că am genunchii prea mari. Când am crescut, chiar mi se părea că am genunchii şi şoldurile prea mari, nu-mi plăceau cearcănele şi pungile de la ochi. Cu buzele a fost absolut îngrozitor.

îmi mai spuneau, nu am cum să uit cuvintele, mi-au marcat copilăria şi adolescenţa. Băieţii, în special, mă chinuiau. Băieţeii, când vor să-ţi arate afecţiunea, te trosnesc. Ei bine, m-au chinuit foarte mult. Un băieţel nu poate să admită că te place, nu poate să vină să-ţi spună . Nu, vine şi-ţi spune < Aaa, ce buze mari ai!>, a mai povestit vedeta. 

Când vine vorba de intervențiile estetice, Andreea Raicu este de acord cu corectarea defectelor, însă nu cu modificarea lor. 

„Mi-a fost foarte frică să fac modificări la faţă, pentru că m-am gândit că ar putea să iasă prost. Cred că nu mi-am dorit atât de mult asta, de fapt. Una e să corectezi, alta e să modifici. Sunt lucruri pe care am vrut să le corectez, dar când a fost vorba de modificat, nu am făcut-o', a mărturisit frumoasa brunetă.

Motivul pentru care Andreea Raicu s-a retras din televiziune 

Andreea Raicu a mai povestit pentru sursa citată de ce a renunțat la televiziune, acolo unde a fost prezentă 20 de ani.

„M-am întâlnit de curând cu învăţătoarea mea şi mi-a zis . , o întreb. .

Eu am nevoie să înţeleg de ce trebuie să fac un lucru, îmi e greu să mă subordonez unui sistem pe care nu-l înţeleg. În ultimii ani în televiziune, nu mai înţelegeam de ce fac ce fac. Nu-mi mai plăcea, nu mă mai motiva, simţeam că nu le mai aduc nimic oamenilor şi că nu mă mai dezvoltă nici pe mine în vreun fel', a răspuns Andreea Raicu.

Sursă foto: Facebook, Instagram, arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton