Însărcinată pentru a treia oară, Andreea Popescu recunoaște că a avut probleme de infertilitate: „A fost o minune”

 Dumitrache Laura
.

Însărcinată pentru a treia oară, Andreea Popescu recunoaște că a avut probleme de infertilitate. Andreea Popescu este însărcinată pentru a treia oară. Vedeta este foarte fericită că va aduce pe lume cel de-al treilea copil, mai ales că s-a confruntat cu probleme de infertilitate. Fosta dansatoare a mărturisit că a fost o minune faptul că a rămas însărcinată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Însărcinată pentru a treia oară, Andreea Popescu recunoaște că a avut probleme de infertilitate. Andreea Popescu, fosta dansatoare a devenit mamă, iar peste câteva luni va aduce pe lume cel de-al treilea copil. Vedeta se declară foarte fericită și împlinită, având în jurul ei doi copii minunați. Fosta dansatoare a Deliei a vorbit recent despre cea de-a treia sarcină.

andreea popescu gravida copilandreea popescu gravida copil

Andrea Popescu este căsătorită cu Rareș Cojoc, iar împreună au doi copii, un băiat și o fetiță. În curând, cei doi vor deveni părinți pentru a treia oară. Vedeta se simte fericită alături de Rareș și împreună au o familie frumoasă.

Citește și: Andreea Popescu credea că va avea o fetiță, dar va naște un băiețel: „Pregătisem ideea de cameră a surorilor, hăinuțele…'

Citește și:Andreea Popescu va naște prin cezariană al treilea copil: 'Sunt riscuri foarte mari'

Citește și:„Ce-ai făcut mă, tu? Streaptease?'. Vica Blochina, scandal monstru la Survivor 2023, după ce Bianca Patrichi a întrebat-o ce meserie are

Citește și:Alexandru Pițurcă a fost eliberat din arest și plasat sub control judiciar, în dosarul măștilor neconforme pentru MApN. Primele declarații: „Instanța a decis…'

Însărcinată pentru a treia oară, Andreea Popescu recunoaște că a avut probleme de infertilitate

Andreea Popescu se poate declara o femeie împlinită. Fosta dansatoare a Deliei are o familiei minunată alături de Rareș Cojoc, iar împreună au doi copii. De asemenea, peste câteva luni, vor deveni părinți pentru a treia oară. Invitată în platoul emisiunii XNS, Andreea a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre cea de-a treia sarcină. Vedeta a mărturisit că nu se aștepta să rămână însărcinată după doar nouă luni de la cel de-al doilea copil, deoarece a avut probleme de fertilitate. Mai mult, fosta dansatoare nu exclude venirea pe lume a celui de-al patrulea copil.

'Nu am stat degeaba, mi-am dorit să fiu unde sunt astăzi, însărcinată, și să am mulți copii. Dintotdeauna mi-am dorit să mă căsătoresc și să am o familie numeroasă. Dacă Dumnezeu vrea să ni-l dea și pe al patrulea, noi nu spunem nu.', a declarat Andreea Popescu la Xtra Night Show.

„A fost un pic greu să rămân însărcinată'

Vedeta a rămas însărcinată la doar 9 luni după ce a născut-o pe fiica sa. Andreea Popescu a rămas surprinsă, deoarece s-a confruntat cu câteva probleme de infertilitate. Dacă la primii doi copii a urmat câteva tratamente pentru a putea avea copii, în cazul celui de-al treilea, totul s-a produs de la sine.

'Anastasia avea 9 luni când am aflat că sunt însărcinată. A fost o minune. A fost un pic greu să rămân însărcinată din cauza unor probleme de infertilitate. Am făcut un tratament de infertilitate și al treilea copil, Alexis acum, a venit ca printr-o minune.', a mai spus Andreea Popescu.

Cum se înțelege Andreea Popescu cu soțul ei

Fosta dansatoare a Deliei s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu mulți ani, iar acum formează un cuplu cu Rareș Cojoc. Cei doi au reușit să găsească un echilibru în relația lor, chiar dacă uneori recunosc că au discuții în contradictoriu.

Creează discuții între soț și soție, îndepărtarea dintre soți pentru că atunci când apare un copil atenția se axează pe copil. Nu este normal pentru că atâta timp cât relația ta cu soțul este una bună și închegată atunci relația cu copiii este extraordinară.Atunci când apar discuții și certuri în relații apare o problemă. Chiar zilele astea am plecat doar eu cu soțul meu, pentru a sta doar noi câteva zile. Am fost și cu copiii, însă după am plecat doar noi', declara în urmă cu ceva timp Andreea Popescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton