Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu – Ţinute absolut surprinzătoare la „Uite cine dansează”

 Florentina Liutic
.

Cea de-a 6-a ediţie a emisiunii „Uite cine dansează' a avut loc aseară, iar Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu au fost din nou în centrul atenţiei.

 

Divele au purtat în această editie ţinute surprinzătoare, care vor fi cu siguranţă extrem de comentate.

 

După apariţiile extrem de apreciate din ediţiile precedente, Andreea Marin a ales aseară un costum roşu, accesorizat cu o şapcă neagră. „The doorman”… astăzi la porțile „Uite cine danseaza”! 🙂 Deschidem în câteva minute, la 20:30 trecute fix, în pași de dans, si cine nu zâmbește, de mine nu trece! Zâmbetul pe post de bilet!', a scris Andreea pe pagina ei de Facebook.

 

Andreea a mizat şi în această seară pe un outfit Cristina Savulescu, designerul care i-a creat ţinutele extrem de sexy pe care le-a ales la ediţiile precedente ale show-ului.

 

De partea cealaltă, Mihaela Rădulescu şi-a facut apariţia într-o rochie neagră, cu corset în partea de sus şi fustă transparentă, cu trenă. Este o ţinută foarte sexy semnată Dana Budeanu, pe care diva a accesorizat-o cu sandale cu tocuri înalte şi o pereche de cercei spectaculoşi.

 

Cel mai interesant lucru în aspectul lor de aseară este că atât Mihaela cât şi Andreea au ales să poarte un model de cercei foarte asemănător, în formă de lacrimă. Andreea a purtat o variantă ceva mai simpla, în timp ce Mihaela a preferat un model foarte elegant.

 

Andreea MarinAndreea Marin

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton