Agenda săptămânii 3 - 9 aprilie

 Popescu Alexandra
.

Fă-ți timp pentru un film, o piesă de teatru sau un concert chiar și în timpul săptămânii, nu doar în weekend. Pentru a-ți face alegerile mai ușoare, am selectat cele mai cool evenimente ale săptămânii.

Luni, 3 aprilie

Concert: „Elias Nardi Group feat. Daniele Di Bonaventura', de la 20:00, Control

Teatru: „Poveste furtunoasă', de la 19:00, UNATC

Cinema: „The Student'. Bazat pe controversata piesă de teatru Martyr, de Marius von Mayenburg, „(M)ucenicul' pune în discuție teme actuale fierbinți: fundamentalismul religios, identitatea sexuală, educația și felul în care societatea poate gestiona astfel de cazuri. Fenomenul a luat amploare în ultimii ani, inclusiv în Rusia, o țară în care Biserica Ortodoxă influențează puternic politicile statului.

 

Marți, 4 aprilie

Concert: „Loredana', de la 22:30, Berăria H

Teatru: „Nebun din dragoste', de la 20:00, Teatrul Național București

Cinema: „Far from here'. Grant (Jonathan Ahmadi) și Sofia (Maria Dinulescu) sunt un cuplu proaspăt căsătorit, ce dorește să-și formeze o familie. Schimbările din viața profesională a Sofiei îi fac să se mute din America la București, iar un an mai târziu relația lor ajunge în impas, bântuită de promisiunile făcute și nerespectate. Sofia este acum o ființă sigură pe ea și ambițioasă, iar Grant încearcă, fără succes, să-și scrie romanele. O tragedie lovește familia lui Grant, iar acesta trebuie să se întoarcă în America. Prinsă între carieră și povestea de dragoste pe care o trăiește, Sofia are de ales: pleacă împreună cu soțul ei pentru a-și construi o familie sau rămâne alături de șeful ei (Andi Vasluianu) pentru a-și dezvolta cariera în plină dezvoltare?

 

Miercuri, 5 aprilie

Concert: „Vama', de la 21:30, Hard Rock Cafe

Spectacol: „Joe`s Club Soda', de la 19:55, Recul

Teatru: „Revizorul', de la 19:30, Teatrul Național București

Târg: „Easy Fair de Florii', de pe 5 aprilie până pe 9 aprilie, de la 09:00 la 18:00, Magazinul Victoria

Cinema: „Power Rangers'. Producţia Lionsgate „Power Rangers' urmăreşte aventura a cinci adolescenţi aparent obişnuiţi care devin peste noapte eroi excepţionali şi trebuie să-şi salveze orăşelul natal şi întreaga planetă de sub ameninţarea unei forţe extraterestre. Destinul i-a ales, iar ei sunt singurii care pot înfrunta pericolul. Totuşi, ca să reuşească trebuie mai întâi să-şi depăşească problemele din viaţa de zi cu zi şi, înainte de a fi prea târziu, să-si unească forţele pentru a deveni cu adevarat echipa Power Rangers.

 

Joi, 6 aprilie

Concert: „Apocalyptica Plays Metallica By 4 Cellos', de la 20:00, Sala Palatului

Spectacol: „Dezinzintegrabilii', de la 19:55

Teatru: „NSFW [NERECOMANDAT LA JOB]', de la 20:00, Point Art Hub

Cinema: „Get Out'. Chris (Daniel Kaluuya, Sicario) și iubita sa, Rose (Allison Williams, Girls), au ajuns în relația lor la etapa în care acesta urmează să cunoască părinții fetei, pe Missy (Catherine Keener, Captain Phillips) și Dean (Bradley Whitford, The Cabin in the Woods). La început, Chris crede că amabilitatea exagerată a părinților fetei este doar emoție provocată de eforturile acestora de a se obișnui cu idea că aceasta e într-o relație interrasială, dar, pe măsură ce trece timpul, o serie de descoperiri bizare și din ce în ce mai tulburătoare îi dezvăluie un adevăr atât de cumplit cum nu și-ar fi putut imagina vreodată.

 

Vineri, 7 aprilie

Concert: „Golan – Intro', de la 21:00, Arenele Romane

Spectacol: „Stuck in the middle', de la 00:00, Recul

Eveniment: „BUCHAREST ADVENTURE TRAVEL SESSIONS', de la 19:00, Quantic Club

Cinema: „Viva'. Jesus își câștigă existența prestând servicii de machiaj și coafat pentru o trupă de travestiți din Havana, dar visul lui este să ajungă în lumina reflectoarelor. Când în sfârșit obține șansa de a fi pe scenă, un străin iese din mulțime și îi lovește. Străinul este tatăl lui, Angel, un fost boxer, absent din viața lui Jesus timp de 15 ani. În timp ce Jesus și Angel se lovesc de așteptările lor diferite, „VIVA' se transformă într-o poveste delicată de dragoste dintre un tată și un fiu care se luptă să se înțeleagă unul pe celălalt pentru a deveni din nou o familie.

 

Sâmbătă, 8 aprilie

Concert: „Alex Porro Live on Stage', de la 22:00, True Club

Spectacol: „Film Noir Improv', de la 19:55

Teatru: „Trei Gemeni Venețieni', de la 19:00, Teatrul Mic

Sport: „Competiția Națională de Biliard în Scaun Rulant ediția a III-a', de la 10:00 la 18:00, Club IDM

Târg: „V for Vintage #18', 8 și 9 aprilie, de la 11:00 la 20:00, Grand Hotel du Bulevard

Cinema: „Rabbit School'. Max, un iepure de oraș ajunge din întâmplare într-o școală de modă veche, de unde nu poate pleca până nu deprinde arta unui adevărat iepure de Paște. Programul de pregătire este destul de sever, dar are norocul de a o avea alături pe Emmy, iar lupta cu vulpile viclene nu face decât să-i testeze curajul şi încrederea în prieteni.

 

Duminică, 9 aprilie

Concert: „Fado portugues – Concert Live de Muzica Fado', de la 19:30, Ceainăria ARTea

Spectacol: „Hipnoshow cu Andrei Voicu', de la 20:00 la 22:00, The Temple Social pub

Teatru: „Cum se cuceresc femeile', de la 17:00 la 20:00, Teatru Metropolis

Eveniment: „Shadow Gathering #6', de la 13:00 la 20:00, Share Cafe

Cinema: „Toni Erdmann'. Filmul ni-l prezintă pe Peter Simonischek în rolul unui tată care vine după fiica lui (Sandra Huller) la București pentru a o învăța simțul umorului.

Surse: metropotam.ro, cinemagia.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton