Andreea Marin, Lora și Anda Adam și-au schimbat look-ul pentru o seară

 Florentina Liutic
.

Numeroase vedete au petrecut aseară momente cu totul speciale la un eveniment care a avut loc la ultimul etaj al unei cunoscute clădiri zgârie-nori din București.  

 

Cu această ocazie, câteva dintre acestea și-au schimbat look-ul făcându-și apariția la petrecere cu noi tipuri de coafură.

 

Andreea Marin a optat pentru extensii și breton, având de această dată părul de o lungime impresionantă, prins în coadă, Lora a purtat o perucă în stil Cleopatra, Anda Adam a ales o perucă blondă și coroniță aurie precum o prințesă Disney, iar Adelina Pestrițu a impresionat printr-o ținută vestimentară masculină, compusă din sacou supradimensionat și pantaloni din stofă până la nivelul genunchilor, accesorizându-și coafura cu o floare albastră prinsă de ureche.

 

Printre celebritățile prezente la evenimentul aniversar Sungate s-au mai aflat și Diana Munteanu, Ela Crăciun, Raluka, Nicoleta Nucă, Adina Buzatu, Adina Halas, Maria Radu, Oana Roman.

 

Andreea MarinAndreea Marin

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton