Adi Mutu, în scandal cu iubitul fostei bone filipineze care l-a jefuit: „Putea să îmi fure din casă și să-mi spargă casa!”

 Popescu Alexandra
.

Adrian Mutu este în scandal cu fosta sa bonă filipineză după ce aceasta l-ar fi jefuit. Iubitul bonei îl acuză pe Mutu că l-ar fi amenințat și că toate aceste lucruri nu ar avea legătură cu jaful.

Fostul fotbalist susține că a prins-o pe fosta bonă plecând cu mai multe plase din casa lui la 6 dimineața și susține că iubitul femeii ar fi fost capul răutăților.

„Este adevărat că am avut o bonă filipineză. Ea nu mai lucrează pentru mine. Este adevarat că nu ne-am vorbit frumos. În ziua ei liberă, am văzut-o plecând doar cu geanta, dar avea și câteva plase ascunse în gardul viu. Când ne-am dus la ea în cameră, avea bagajele făcute de plecare. Pitea plasele pe la 6 dimineața, când dormeam noi. Soacra mea a urmărit-o și a văzut-o. Nu știu ce avea în plase, pentru că nu am apucat să văd. Am înțeles că fura pentru iubitul ei. El îi spunea să facă anumite lucruri. Normal ca m-au apucat nervii. Ăla putea să îmi fure din casă și să-mi spargă casa. Eu i-am făcut plângere și la poliție, i-am facut și ei. Am înțeles că este o rețea care cu asta se ocupă. Sunt oameni care le pun pe filipineze să fure pentru ei', a declarat Adi Mutu la Kanal D.

Pe de altă parte, bărbatul acuzat spune că Adi l-ar fi amenințat fără să aibă legătură cu jaful.

„M-a sunat de mai multe ori și mi-a zis că vine peste mine și că el știe cine sunt. Mi-a zis că totul e din cauza unei menajere filipineze. Eu am cunoscut-o pe fata asta și am avut o relație cu ea. Nu are ce să-i fure din casa. Condimente? Ea nu avea acces la bunuri, ci doar în bucătărie. Ea era bona în acte, dar era bucătăreasă. Dacă ea este vinovată, să meargă la poliție și să-i facă reclamație. Ce are cu mine?', a spus iubitul bonei filipineze la Kanal D.

Adi Mutu a transmis și un mesaj pe Facebook în legătură cu acest subiect.

„Setea de scandal a unor șefi de canale media îmi pătează imaginea promovând un personaj – infractor dovedit, de altfel – care încearcă să scape de consecințele unor fapte făcând show-uri pe la TV, folosindu-se de numele meu. Dacă cineva mă judecă pentru faptul că m-am înfuriat ca persoana care se presupunea că trebuie sa aibă grija de fiul meu de 3 săptămâni îmi fura din casă și cine știe de ce altceva mai era în stare, înseamnă ca nu are familie, nici nu înțelege conceptul sau că e din piatră. Eu am făcut toate demersurile legale pentru ca acest grup sa răspundă în fața legii și sper ca aceste lămuriri sa ducă la închiderea subiectului în spațiul public.'

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Deși mai are puțin și naște, Sandra Mutu arată extraordinar! Vezi imaginea cu burtica de gravidă a soției lui Adi Mutu!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton