Andreea Marin, dezvăluiri despre relația cu Adrian Brâncoveanu: "E o potrivire între noi mai rar întâlnită"

 Oana Pantazi
.

Printre celebritățile care au participat, ieri-seară, la petrecerea VIVA, s-au numărat și Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, care apar destul de rar la evenimentele mondene. Eleganți și zâmbitori, cei doi păreau mai îndrăgostiți ca niciodată unul de altul. Iată ce spune vedeta despre relația lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu s-au numărat printre primele vedete care au pășit, ieri-seară, pe covorul roșu de la Clubul Diplomatic, unde a avut loc petrecerea VIVA! 2022, ce a avut drept motto Viva la vida! Deși pot fi văzuți extrem de rar împreună la evenimente mondene, de data aceasta Andreea Marin ne-a surprins, venind însoțită de partenerul ei de viață.

Andreea-Marin-Adrian-Brancoveanu-Viva-Andreea-Marin-Adrian-Brancoveanu-Viva-

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, împreună la petrecerea VIVA!

Andreea Marin l-a cunoscut pe Adrian Brâncoveanu, pe atunci consulul României în Libia, după ce a încheiat căsnicia cu Tuncay Ozturk. Timp de doi ani, vedeta TV a făcut sacrificii pentru a menţine relaţia cu diplomatul, având în vedere că acesta locuia atunci în Africa. Ulterior însă, Ionuţ Brâncoveanu s-a mutat în Bucureşti, iar relația dintre el și Andreea Marin s-a sudat și mai mult, nefiind exclus să bată clopotele de nuntă în viitorul apropiat.

Citește și: Cum a început relația dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Cred că pe noi ne-a unit suferința'

Citește și: Cum sărbătoresc Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu Valentine`s Day: 'Poți fi îndrăgostit în fiecare zi' | EXCLUSIV

Citește și: Andreea Marin a etalat la petrecerea VIVA! un accesoriu de suflet: Este un plic pe care îl purta mama mea acum 40 de ani' / EXCLUSIV

Deși formează un cuplu de mulți ani, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt discreți atunci când vine vorba despre viața personală, așadar sunt o apariție rară la evenimentele mondene. Cei doi au onorat însă invitația VIVA! de a participa la cea mai așteptată petrecere a anului. Ulterior, Andreea a explicat și care este unul dintre motivele pentru care iubitul ei nu este așa de dornic să participe la astfel de evenimente.

„Suntem oameni ocupați. Avem treabă fiecare dintre noi. (…) E greu de convins să stea în fața unei camere de luat vederi, pentru că nu e meseria lui și nu îi place, dar altfel nu, ne face plăcere să ieșim împreună', a spus Andreea Marin pentru Antena Stars.

„Ne place să avem grijă unul de altul”

Andreea Marin și iubitul ei, perfect asortați, într-un melanj de alb, roz-pal și bleu, s-au făcut imediat remarcați la petrecerea VIVA! Andreea a optat pentru o rochie de culoare roz-prăfuit, „cuminte', diafană, cu aer romantic, dar în egală măsură sexy, la care a asortat sandale verzi și un plic auriu. Partenerul ei a ales pentru această ocazie un costum alb, dintr-un material lejer, cu o cămaşă bleu şi pălărie albă cu albastru. 

Andreea a mărturisit că se sfătuiesc în privința ținutelor, dezvăluind, zâmbitoare, că ea și iubitul ei se potrivesc perfect.

Ne aranjăm reciproc. Ne place să avem grijă unul de altul, dar bineînțeles că fiecare decide pentru sine. Dar atunci când vine vorba despre accesorii, ne place să ne sfătuim. Se pricepe la cadouri. E o potrivire între noi mai rar întâlnită', a mai spus vedeta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton