Andreea Marin, Bianca Drăgușanu și Dana Săvuică au credite la bănci: "Mi-am blestemat zilele din momentul acela"

 Oana Pantazi
.

Chiar dacă pare greu de crezut, nu doar oamenii de rând se confruntă cu probleme financiare, iar Andreea Marin, Dana Săvuică și Bianca Drăgușanu sunt doar câteva vedete cu credite la bănci. Iată pentru ce au luat bani cu împrumut și cum s-au descurcat apoi cu returnarea lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Viața lor poate părea una de invidiat, însă nici celebritățile autohtone nu sunt scutite de probleme financiare – Andreea Marin, Dana Săvuică și Bianca Drăgușanu se numără printre nu puținele vedete cu credite la bănci. Cu toate că dispun de mai multe resurse financiare față de oamenii de condiție medie, nici lor nu le-a fost întotdeauna ușor să returneze banii împrumutați în scopuri personale.

vedete-cu-credite-13vedete-cu-credite-13

Vedete cu credite la bănci. De ce s-a împrumutat Andreea Marin

Andreea Marin nu s-a sfiit să dezvăluie că, la un moment dat, și ea a făcut un credit la bancă, deși tatăl ei o sfătuise să nu facă asta niciodată. Dat fiind însă că banii urmau să-i folosească pentru a-și împlini un vis profesional, vedeta a luat decizia de a se îndatora la bancă.

„S-a întâmplat după ce am spus clar că voi asculta sfatul tatălui meu și că nu voi face niciodată un împrumut la bancă. Am făcut un împrumut așezat, pentru că s-a ivit o ocazie, aceea de a avea spațiul meu multimedia de astăzi. Nu a fost deloc ușor. Se întâmpla la începutul pandemiei, însă am reușit și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta', a declarat Andreea Marin, în cadrul unui interviu pentru „Vorbește lumea'.

Citește și: Monica Pop, despre lupta sa cu cancerul: „Eu supraviețuiesc în urma unui cancer de colon, cu 4 operații pâna acum și… mai urmează”

Citește și: Câți bani a primit Alex Velea pentru o dedicație la nunta lui Florin Salam.Roxana Dobre a insistat să-l plătească 

Citește și: Motivul pentru care Iuliana Luciu nu are relație la 35 de ani:’Mă mai distrez și eu din când în când’

Citește și: Teo Trandafir, prima reacție după ce emisiunea ei de la Kanal D a fost scoasă de pe post:O să avem ce ne povesti

Romanița Iovan a povestit și ea că a avut rate la bănci, și nu doar o dată. Creatoarea de modă a plătit rate la bănci pentru a-și dezvolta afacerea și consideră că nu poți pune pe roate o afacere de proporții dacă nu apelezi la împrumuturi.

„Am făcut foarte multe credite pe societate. Eu așa m-am dezvoltat. Toate investițiile mele importante, cum ar fi imobilul meu de birouri pe care l-am construit acum 20 și ceva de ani, l-am construit pe credit. Imobilul din Primăverii tot pe credit. Eu sunt de partea relației cu băncile. OK, că acum ROBOR-ul și creditele au devenit foarte periculoase pentru fiecare pentru noi. După părerea mea, dacă ești un om cinstit, nu ai cum să te dezvolți dacă nu apelezi la bănci', a spus Romanița Iovan.

Elena Gheorghe: „Când faci un împrumut, nu e tocmai confortabil”

Vedete cu credite la bănci. În urmă cu mai mulți ani, și Bianca Drăgușanu a făcut un credit de nevoi imobiliare. La vremea respectivă, vedeta își dorea să-și cumpere casă.

„Cred că acum câțiva ani, mi-am luat una dinte case cu un împrumut bancar din acela, credit. Cred că pentru o casă am făcut', a mărturisit Bianca.

La un credit imobiliar a apelat și Elena Gheorghe pentru a își cumpăra casa, dar artista a mărturisit că a fost foarte stresată până ce a reușit să returneze banii împrumutați.

Am făcut la un moment dat un împrumut la bancă pentru casă și am stat cu destul de mult stres. Între timp l-am achitat. Când faci un împrumut, nu este tocmai confortabil. E dificil', a declarat artista la PRO TV.

Și Dana Săvuică a trecut prin stresul returnării creditului la bancă. După ce a scăpat de ratele la casă, vedeta și-a propus să nu se mai împrumute niciodată.

„Am făcut împrumut la bancă pentru casă și mi-am blestemat zilele din momentul acela. Ratele veneau indiferent de ce zile bune și rele aveam. Mi-am promis că nu voi mai face niciodată un împrumut bancar', a dezvăluit aceasta.

Deși, în general, oamenii apelează la bănci pentru alt gen de nevoi, Cristina Cioran a povestit, cu umorul caracteristic, că și ea a apelat la împrumutul bancar, însă într-un scop foarte personal…

„Am făcut credit pentru mine. Sunt cea mai bună investiție a mea. Hăinuțe, gentuțe, bijuterii, vacanțe. Ce poate să facă un om cu banii?', a spus actrița.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton