Alina Sorescu a câștigat iar custodia celor două fetițe pe care le are cu Alexandru Ciucu: "Cea mai sensibilă perioadă din viața mea"

 Dumitrache Laura
.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după 12 ani de căsnicie. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Artista a avut câștig de cauză în primă instanță, după ce Alexandru Ciucu a cerut domiciliul celor două fiice ale lor să fie stabilit la el. Alina Sorescu a anunțat astăzi instanța a respins și apelul pe care designer-ul l-a formulat. Astfel, micuțele rămân alături de mama lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Judecătorii i-au dat dreptate artistei, în primă instanță, după ce creatorul de modă a cerut ca fiicelor lor să locuiască la el, până când divorțul va fi finalizat. Artista a anunțat că magistrații au decis ca Raisa și Carolina să rămână la ea pe durata procesului de divorț. Alina Sorescu le-a mulțumit celor care au fost alături de ea în toată această perioadă.

Alina Sorescu o noua victorieAlina Sorescu o noua victorie

Alexandru Ciucu nu a fost de acord cu sentința judecătorilor, motiv pentru care a intentat o ordonanță președințială pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el. Cum prima instanță a fost favorabilă pentru Alina Sorescu, creatorul de modă a introdus o cale de atac. Din nou, instanța i-a dat câștig de cauză artistei.

Citește și: Cine e bărbatul pe care Alina Sorescu se bazează la greu, în plin divorț de Alexandru Ciucu:„Mă ajută și mă…'

Citește și: Aflată în plin divorț, Alina Sorescu își ia fetițele cu ea la concerte:”Le place să vină cu mami”

Citește și: Cucu de la Noaptea Târziu a vrut să se sinucidă:'Eram cu ceva în mână și voiam să zic gata'

Citește și: Anca Serea, noi probleme cu sănătatea:”Super obosită, din păcate cu tensiunea 9…”

Alina Sorescu a câștigat iar custodia celor două fetițe pe care le are cu Alexandru Ciucu

Judecătorii au decis ca, în primă instanță, fetițele Alinei Sorescu să rămână la ea, după ce Alexandru Ciucu a cerut ca micuțele să locuiască cu el pe timpul procesului de divort. Cu toate astea, creatorul de modă a introdus o cale de atac, iar instanța a respins și apelul pe care designer-ul l-a formulat. Astfel, pentru a doua oară, instanța a decis ca fetele cuplului să rămână la artistă. Alina Sorescu a făcut anunțul pe rețelele de socializare, mulțumindu-le celor care au fost alături de ea.

„Dragii mei, in ultimele saptamani am primit zeci de mii de mesaje de incurajare din partea voastra. Va multumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordati in cea mai sensibila perioada din viata mea. Desi eu am introdus cererea de divort la inceputul anului, separat tatal a intentat o ordonanta presedintiala pentru stabilirea domiciliului fetitelor la el. Prima hotarare a instantei mi-a fost favorabila, dar el a introdus cale de atac.Instanta a respins si apelul pe care el l-a formulat si a decis pentru a doua oara ca fetitele sa aiba domiciliul la mine in timpul procesului, care va incepe spre sfarsitul anului. Sunt increzatoare ca totul va fi bine.', a transmis Alina Sorescu, pe pagina personală de Facebook.

Alina Sorescu, susținută de familie

Alina Sorescu a declatat în urmă cu ceva timp, la un post TV, că familia este cea care o susține în această perioadă dificilă. Arista a mărturisit că va lupta pentru fiicele sale și va face tot ce îi stă în putere pentru ca micuțele să fie liniștite.

„Situația prin care trec eu acum nu e nouă, e o situație destul de veche. Părinții mei au fost alături de mine. Toată familia mea a fost alături de mine, familia mea extinsă. Le mulțumesc tuturor care m-au sprijinit să am curaj în ceea ce simt și să merg până în pânzele albe pentru a fi împăcată, liniștită',  a declarat Alina Sorescu, pentru un post TV.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după 12 ani de mariaj

După 12 ani de mariaj, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să se despartă. Cântăreața a dezvăluit că s-a separat de designer încă din luna septembrie. Vedeta a mai spus că trece printr-o perioadă dificilă, dar este încrezătoare că lucrurile se vor așeza. Alina Sorescu a părăsit locuința conjugală și s-a mutat într-un apartament din sectorul 1 al Capitalei.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton