Andreea Luiza de la "Mireasă pentru fiul meu" este însărcinată! Cine este tatăl copilului

 Dumba Gabriela
.

Andreea Luiza de la 'Mireasă pentru fiul meu' este însărcinată. Blonda a fost una dintre cele mai controversate concurente din emisiunea matrimonială și nimeni nu credea că își găsește liniștea prea curând, dar iată că minunea s-a întâmplat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe tot parcursul emisiunii, Andreea a format un cuplu cu Radu, însă după terminarea competiției, cei doi s-au despărțit. Ulterior, fosta concurentă de la 'Mireasă pentru fiul meu' și-a găsit fericirea în brațele altui tânăr, care a fost mult mai pregătit decât Radu să-și asume un viitor alături de ea.

i45mg-84i45mg-84

Cu toate că nimeni nu le dădea șanse relației, Andreea și Adrian au demonstrat că iubirea dintre ei este una sinceră, mai ales că acum urmează să devină părinți pentru prima dată. 

Iubitul Andreei Luiza a fost cel care a dat marea veste că va fi tătic fanilor de pe rețelele de socializare. Astfel, Adrian a postat pe contul său de Facebook o imagine alături de frumoasa blondină, lângă bradul de Crăciun. În imagine se observă cum tânărul ține mâna pe burtica iubitei sale. „E Minnie sau Mickey?', este mesajul care a însoțit poza cu cei doi iubiți, semn că nu au de gând să ne dezăluie dacă vor avea fetiță sau băiețel.

Prietenii și fanii i-au copleșit imediat cu felicitări.

„Felicitări Andreea ! Sarcină ușoară și un bebe sănătos! <3 chiar am întrebat pe Ana de tine că nu te-am mai văzut de mult și nu știam dacă ai sau nu copii! Multă sănătate și sărbători fericite/ Felicitări copii frumoși!!! Sarcină ușoară Andreea, te îmbrățișez cu drag! 🥰🥰/ Felicitări ❤️ce frumos. Chiar îți doreai o familie și uite că Dumnezeu ți-a dat-o❤️Sarcină ușoară / Ce??! O să am un nepoțel? Iuhuuu!! Felicitări copiii mei. Sarcină ușoară Andreea!', sunt doar câteva dintre mesajele primite în mediul online.

Andreea și Adrian formează un cuplu de mai bine de doi ani și încă de la începutul relației își spuneau „domnul şi doamna M”, numele lui de familie fiind Macovei.

Citește și:

Alexandra Diaconescu de la Insula iubirii este însărcinată. În urmă cu aproape un an a pierdut o sarcină

Sandra Izbașa, cerută în căsătorie de nepotul lui Ştefan Bănică. Cum arată inelul de logodnă

Cum arată Bonnie Tyler la 69 de ani. Viața i s-a schimbat complet după o operație nereușită

Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui: „Sper să mă iubească și actuala lui soție”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton