Alexandra Diaconescu de la Insula iubirii este însărcinată. În urmă cu aproape un an a pierdut o sarcină

 Stamen Diana
.

Alexandra Diaconescu de la Insula iubirii este însărcinată pentru prima dată. În urmă cu aproximativ un an, ea pierdea o sarcină. Fosta iubită a lui Aurel de la Insula iubirii a postat primele fotografii cu burtica de gravidă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu aproximativ un an, Alexandra Diaconescu de la Insula iubirii anunța că este însărcinată, însă apoi a pierdut sarcina. Durerea a fost cumplită pentru fosta concurentă de la show-ul de la Antena 1, însă o minune a apărut în viața ei.

Alexandra Diaconescu de la Insula iubirii este însărcinată în 32 de săptămâni și a făcut anunțul pe una dintre rețelele de socializare. Viitoarea mămică a postat primele fotografii cu burtica de gravidă.

Alexandra Diaconescu de la insula iubirii este însărcinată (2)Alexandra Diaconescu de la insula iubirii este însărcinată (2)

'Niciodată să nu-i spui unei femei că nu poate s-o facă.
Uneia, care a dansat cu două inimi și a respirat cu patru plămâni.
Uneia, care a fost gheaţă, foc şi vânt.
Care a purtat în pântecele ei greutatea a două lumi, și a născut viaţă în ţipete.
Care a îmbrăţişat tristeţea fără frică și a plâns zâmbete.
Ei… nu-i spune că nu este capabilă de ceva sau de tot.❤'
, a scris Alexandra.

Seria de mesaje pe care viitoarea mămică le-a postat sunt extrem de emoționante, iar mesajele cu felicitări au curs pe pagina ei de Instagram.

'Buna micuto.
Esti bine? Eu si taticul tau abia asteptam sa vii pe lume. Suntem cei mai fericiti desi ne-ai luat prin surprindere si vom deveni „peste noapte „parinti, desi pentru toata lumea s a dovedit a fi cel mai greu an , pentru noi se incheie cu zambetul pus pe chip de bataile inimii tale.

Mi te-am dorit și ai venit. Chiar dacă este cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată, este cel mai frumos. Nu știu cum este posibil, dar este.
Știu că toate nopțile pierdute, momentele dificile, oboseala sunt răsplătite de către univers prin simplu fapt că mă pot numi mamă.

Am așteptat atat de mult momentul asta incat credeam ca nu mai vine. In momentul in care am aflat de sarcina ne doream parca sa ne scriem si pe frunte 😅
In sfarsit impartasim si aici, in mediul online, cu voi, bucuria pe care o simtim noi de aproape 8 luni ! Va dorim sarbatori pline de fericire si iubire!'
, a mai scris Alexandra.

Fosta concurentă de la Insula iubirii va avea o fetiță și așteaptă cu mare nerăbdare să o vadă. Până acum, Alexandra Diaconescu de la Insula iubirii a ținut ascuns faptul că este însărcinată, pentru ca a vrut să se asigure că totul este bine.

Citește și: Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui:„Sper să mă iubească și actuala lui soție'

Citește și: Sandra Izbașa, cerută în căsătorie de nepotul lui Ştefan Bănică.Cum arată inelul de logodnă

Citește și: Dan Bittman a spus de ce nu a cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu:„Îmi era frică să…'

Alexandra Diaconescu de la Insula iubirii a pierdut o sarcină

În luna decembrie a anului trecut, fosta concurentă de la controversatul show de la Antena 1 anunța într-un mod inedit că este însărcinată. În perioada Crăciunului arătase hăinuțele pentru bebelușul pe care îl purta în pântece.

Din păcate, Alexandra de la Insula iubirii a pierdut sarcina și a încercat să țină totul ascuns, pentru a trece mai repede peste acest episod dureros, ne-au dezvăluit surse apropiate ei.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton