Andreea Lodbă, eliminată de la Survivor: „Nu am reușit să demonstrez la fel de mult ca ei”

 Dumitrache Medeea
.

Andreea Lodbă a fost eliminată din competiția Survivor 2021. Actrița de la Faimoșii a strâns cele mai puține voturi din partea publicului. Andreea a izbucnit în plâns la aflarea veștii că va părăsi Survivor 2021 și a transmis că nu a reușit să demonstreze că poate face performanță.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În săptămâna unificării de la Survivor 2021, după ce Zanni și Albert Oprea au ieșit favoriți și au putut face nominalizări, patru noi concurenți au intrat în cursa pentru votul publicului: Andreea Lodbă și Ștefan Ciuculescu de la Faimoșii și Adelina Damian și Marius Crăciun de la războinicii.

lodba1lodba1

Andreea Lodbă a fost cea care a primit cele mai puține voturi din partea publicului și a părăsit concursul Survivor 2021 duminică seară. Astfel, în echipa Războinicilor rămân cinci membri, iar Faimoșii rămân cu șase concurenți.

Reacția Andreei Lodbă după ce a fost eliminată de la Survivor 2021

La aflarea veștii că va părăsi competiția Survivor 2021, Andreea Lodbă nu și-a putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi. Actriția a spus că și-ar fi dorit să mai rămână în concurs pentru că nu a demonstrat că poate face performanță.

„Se pare că nu-și mai au rost cuvintele acum. Sentimentul e foarte puternic, emoția e foarte puternică. După cum am spus, mi-aș fi dorit ca această competiție să nu se termine aici, mi-aș fi dorit să continui. Sunt conștientă că am venit mult mai târziu în competiție față de colegii mei și nu am reușit să demonstrez la fel de mult ca ei', a spus Andreea Lodbă.

Citește și: Cine este Andreea Lodbă de la Survivor.

Citește și: Ce l-a convins pe Jador să participe la Survivor și de ce a vrut să renunțe:

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Ioan Isaiu de când a renunțat la televiziune

Citește și: Cine a fost prima soție a lui Alexandru Ciucu:

Andreea Lodbă a transmis cuvinte frumoase pentru câțiva dintre colegii ei, mărturisind că la Survivor 2021 a reușit să-și depășească limitele și le-a mulțumind celor care au fost alături de ea în competiție.

Totodată sunt împăcată că am luat parte la toată aventura. Am învățat extrem de multe lucruri, am conviețuit alături de oameni extraordinari. Mă bucur că le-am auzit poveștile de viață, care m-au inspirat și mi-au oferit o lecție. Mă bucur că am reușit la Survivor să-mi depășesc limitele, am învățat să înot. Cosmin mi-a oferit sprijinul lui, mi-a sărit de multe ori în ajutor când am fost pe trasee. Sebi, Zanni, Ștefan, Raluca, Elena m-au susținut. Le mulțumesc pentru tot sprijinul', a declarat Andreea Lodbă.

Cine este Andreea Lodbă de la Survivor 2021

Andreea Lodbă de la Survivor 2021 este o actriță desăvâșită și este cunoscută telespectatorilor pentru interpretarea personajului Aurica din serialul „Moldovenii'.

Faimoasa a urmat cursurile Facultăţii de Kinetoterapie, din cadrul UNEFS, timp de un an. Ulterior a renunțat pentru că era foarte sensibilă la suferințele celor pe care trebuia să îi trateze.

Pe lângă talentul actoricesc, Andreea Lodbă de la Survivor 2021 are o vastă experiență în marketing. Aceasta a lucrat la o companie multinațională ca specialist marketing. Pe de altă parte, Andreea Lodbă face sport de mică, mai exact de la 13 ani. Faimoasa, născută și crescută în Iași, a practicat atletismul timp de 8 ani și a devenit arbitru de fotbal la juniori.  

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton