Andreea Lege, fina Anamariei Prodan, despre divorțul nașilor ei: „Am văzut...”

 Dumitrache Medeea
.

Andreea Lege, fina Anamariei Prodan, a făcut primele declarații despre divorțul dintre impresară și Laurențiu Reghecampf. Aceasta este șocată și nu îi vine să creadă ce citește în presă. Fina vedetei a vorbit și despre ce s-a întâmplat la nunta de cristal.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Noi detalii ies la iveală despre divorțul momentului. Fina Anamariei Prodan spune că este șocată de această veste și că nu crede că cei doi o vor lua pe drumuri separate.

prodanca-deschidere-1prodanca-deschidere-1

Andreea Lege a menționat că a fost și ea prezentă când Anamaria și Laurențiu și-au reînnoit jurămintele și că nu ar fi observat ca între ei să existe semne de răceală, ba chiar păreau că se iubesc foarte mult.

Andreea Lege: Nu cred că este adevărat

Andreea Lege spune că nu crede că vestea divorțului este una reală. Aceasta spune că nașii ei se iubesc și se respectă foarte mult și nu îi vine să creadă că cei doi ar putea să o ia pe drumuri separate.

Fina impresarei a mai declarat, la Antena Stars, că îi va respecta în continuare pe amândoi la fel de mult și dacă se va ajunge la un divorț concret.

Citește și: Anamaria Prodan, despre partaj, după ce Reghe a declarat că divorțează:

Citește și: Fiul Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf, reacție tranșantă:

Citește și: Natalia Mateuț s-a afișat cu noul iubit!

Citește și: Gemenii Mihaelei și ai lui Cristi Borcea, Melissa și Angelo, au împlinit 18 ani!

Din punctul meu de vedere, nu cred că este adevărat. Nașii mei știu că se iubesc foarte mult și se respectă enorm și, tocmai ce au avut nunta de cristal. Este viața lor personală, eu îi respect și îi iubesc, pentru că sunt nașii mei. Ce fac cu viața lor este propria lor alegere, însă repet, nu cred acest lucru, se iubesc prea mult ca să se întâmple acest lucru', a spus Andreea Lege.

Andreea Lege: Am văzut cât de mult se iubesc

Fina impresarei a povestit că a participat la nunta de cristal și că a văzut doar cât de mult se iubesc cei doi și cât de frumos se comportă Laurențiu Reghecampf cu Anamaria Prodan.

Eu nu îi văzusem de aproape un an și credeți-mă că mi-era foarte dor de ei, și tocmai, i-am privit foarte mult la nuntă, nu am simțit nimic, vreo diferență, din contră. Am văzut cât erau de apropiați, cât de mult se iubesc, cum se comportă nașul cu ea. Nu se înțelegea nimic că ar fi astfel de probleme din gesturile lor, de aceea sunt șocată și nu vreau să cred acest lucru.', a mai declarat aceasta, potrivit spynews.ro.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi sunat, pe rând, la 112

În urmă cu o săptămână, poliția ar fi ajuns la casa celor doi din Snagov, în urma a două apeluri la 112.

Antrenorul ar fi sunat la Poliție și ar fi spus că soția lui este foarte agitată, că ar vrea să plece cu mașina în starea în care se afla și că ar fi amenințat că are de gând să își facă rău. Nu mult a durat până ce Anamaria Prodan ar fi sunat și ea la 112 și ar fi solicitat ajutor, spunând că soțul ei ar fi sechestrat-o și că nu i-ar permite să plece, potrivit cancan.ro.

Imediat după apeluri ar fi ajuns un echipaj al Poliției și o ambulanță. Anamaria Prodan ar fi fost agitată, dar și incoerentă. Medicul s-a oferit să o consulte, însă ea ar fi refuzat. În cele din urmă, spiritele s-ar fi calmat și nici Anamaria Prodan, nici Laurențiu Reghecampf nu au dorit să facă reclamație.

Drept urmare, polițiștii s-au retras și nu au sancționat pe nimeni. Se pare că totul ar fi plecat de la un moment de gelozie al Anei, care i-ar fi reproșat lui Laurențiu Reghecampf faptul că ar avea o iubită, căreia i-ar fi ridicat inclusiv o casă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton