Oana Roman și-a vizitat mama la centrul de recuperare de lux, înainte să plece la mare cu Marius Elisei: "E foarte frumos aici"

 Mirea Roxana
.

Oana Roman și Marius Elisei au plecat la mare împreună cu fiica lor. Înainte de a porni la drum, Oana a vrut să îi mai facă o vizită mamei sale, care se află internată în centrul de recuperare de lux. Desigur, vedeta nu a mers singură să o viziteze pe Mioara Roman, ci însoțită de Marius Elisei și fiica lor, Isabela.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Oana Roman a mers, ieri, 17 iunie, în vizită la mama ei, Mioara Roman, care se află internată în centrul de recuperare de lux. În urmă cu puțin timp, Mioara Roman a primit un superb coș cu bujorii roz, hortensii și alte flori, iar Oana a fost încântată de acest lucru. „Mama e la tratament și văd că a primit flori. Cei de la centru au grijă să se simtă specială', a transmis Oana Roman.

o1-2o1-2

Ulterior, Oana Roman s-a filmat în centrul de recuperare în timp ce o aștepta pe mama ei să coboare din camera în care este internată. Cu această ocazia, fiica lui Petre Roman a anunțat că pleacă, împreună cu Marius Elisei și fiica lor, la mare.

Citește și: Ce cadou a primit Oana Roman de la Marius Elisei:”Plâng în hohote de bucurie, îmi doream mult”

Citește și: Fiul Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf, reacție tranșantă:„Cât sunt eu în viață, mama cu tata nu vor divorța'

Citește și: Anamaria Prodan neagă divorțul de Laurențiu Reghecampf:„Eu nu am bărbat de lăsat'

Citește și: Andreea Mantea, declarații-șoc despre relația cu Cristi Mitrea:„Câte bătăi am îndurat, chiar și cu David în pântec'

Oana Roman și Marius Elisei au plecat la mare

Oana Roman a mai spus că nu pleacă la mare în vacanță, ci pentru că au anumite lucruri de rezolvat acolo. „Astăzi, am venit iarăși să o văd pe mama, pentru că plecăm până duminică seara la mare. Avem niște treabă acolo și am vrut să o văd înainte să plec. Și, aștept să coboare, să ies cu ea pe terasă, să stăm de vorbă. E și Isa, dar e cu tatăl ei la restaurant, și eu o aștept pe mama. Ar trebui să vină pe acolo, cu liftul (n.r.: arată cu degetul în direcția în care se află liftul). E foarte frumos aici', a declarat Oana Roman pe Instagram Stories.

Oana Roman și Marius Elisei au ajuns împreună cu fiica lor în stațiunea Mamaia, iar în drum spre mare, vedeta l-a filmat pe fostul soț în timp ce îi punea mâna pe picior. Să fie acesta încă un semn că cei doi s-au împăcat? În plus, Oana a mai publicat o fotografie în care Marius Elisei o ține în brațe. Vedeta a declarat că fotografia respectivă este făcută de Isa și că tot fetița a insistat ca ei doi să stea îmbrățișați.

Poza asta a făcut-o Isa și a insistat sa stăm fix așa. Am postat o cum a făcut o ea cu toată iubirea și fericirea din sufletul ei. Probabil de aceea este atât de frumoasă. Nu este editata deloc dar este autentica precum iubirea cu care ea a făcut-o!', a scris Oana Roman în dreptul fotografiei cu Marius Elisei.

Ce spunea Oana Roman despre împăcarea cu Marius Elisei

În urmă cu puțin timp, Oana Roman începuse să primească tot mai multe cadouri din partea lui Marius Elisei, acesta lăsând de înțeles că își dorește o împăcare.

Contactată telefonic, vedeta nu a vrut să dea prea multe detalii despre ce se întâmplă în aceste momente între ea și Marius Elisei. „Deocamdată nu vreau să vorbesc despre acest subiect. Când o să se întâmple ceva în viața mea o să anunț, la fel cum am anunțat frumos că ne despărțim, ne-a spus Oana Roman.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton