Andreea Berecleanu, ținută spectaculoasă la petrecerea VIVA! Cine a însoțit-o pe prezentatoarea de știri

 Miniosu Alexandra
.

Andreea Berecleanu a purtat o ținută spectaculoasă la petrecerea VIVA! 2022. Așa cum ne-a obișnuit, și de această dată, îndrăgita prezentatoare TV s-a remarcat prin eleganță și rafinament. Rochia vedetei s-a încadrat perfect în tematica evenimentului – Colors in your eyes și a făcut-o să arate impecabil pe covorul roșu. Iată cum s-a îmbrăcat știrista!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Berecleanu a îmbrăcat o ținută spectaculoasă la petrecerea VIVA! Vedeta s-a pregătit intens pentru cel mai așteptat eveniment moden al anului, VIVA! Party 2022, și a avut o apariție impecabilă pe covorul roșu. Prezentatoarea TV a atras ca un magnet aparatul foto și a pozat ca un adevărat star de la Hollywood.

andreea-berecleanu-3andreea-berecleanu-3

Joi, 2 iunie, Clubul Diplomatic din București a găzduit cel mai tare eveniment monden: petrecerea VIVA! Dress code-ul de anul acesta a fost Colors in your eyes. Vedetele noastre au „profitat' de ocazie și și-au dat frâu imaginației, optând pentru cele mai WOW ținute. Printre cele mai spectaculoase vestimentații s-a numărat și cea a Andreei Berecleanu, care a strălucit pe covorul roșu.

Citește și: Ce spune Andreea Berecleanu despre războiul din Ucraina și cum s-a implicat pentru a-i ajuta pe refugiați:„Traumele, dezrădăcinarea, violența…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Andreea Berecleanu cu cei doi copii, Eva și Petru:„De multe ori le-am spus NU și le-am explicat de ce'/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Bănică a fost hărțuită sexual de două ori:'Tremuram din toate încheieturile'

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că mama lui Gabi Bădălău a izgonit-o din casă, cu tot cu copii:„M-am simțit umilită. Mi-a spus…'

Andreea Berecleanu, ținută spectaculoasă la petrecerea VIVA!

La fel ca majoritatea invitaților de la petrecerea VIVA!, și Andreea Berecleanu a respectat dress code-ul așa cum se cuvine. Frumoasa vedetă și-a pus silueta în valoare printr-o rochie lungă până în pământ, de un roșu aprins, cu mâneci lungi cu decupaje și decolteu. Prezentatoarea TV a optat pentru o coafură și un machiaj simplu, însă i-au scos perfect trăsăturile în evidență.

Andreea Berecleanu și-a accesorizat rochia roșie cu un colier superb, auriu, în formă de floare. Aurii au fost și cerceii discreți pe care i-a purtat la ureche, la fel ca inelele de pe degete. De asemenea, vedeta a ales și un clutch micuț, tot în nuanțe aurii, pentru a se potrivi perfect cu ținuta aleasă. De departe, însă, cel mai frumos accesoriu a fost zâmbetul ei. În picioare, ea a avut o pereche de sandale negre.

Andreea Berecleanu pare că s-a simțit foarte bine la petrecerea VIVA! Știrista a oferit interviuri, a pozat în fața fotografilor și s-a distrat de minune alături de prietenii ei, printre care buna ei amică Ileana Badiu. Mai multe imagini cu ele două puteți vedea în GALERIA FOTO.

La ce alimente a renunțat Andreea Berecleanu pentru a se menține în formă

Andreea Berecleanu arată la fel de bine ca atunci când a apărut pentru prima dată pe micile ecrane. Un zâmbet larg, o atitudine pozitivă și un trup bine sculptat. Mulți s-au întrebat cum se menține prezentoatea de televiziune în formă. Vedeta a rescunoscut că a apelat la mai multe diete până a ajuns la greutatea mult dorită.

Acum ceva timp, ea a mărturisit că a renunțat la dulciuri și consumă mai mult supe și ciorbe. De asemenea, evită sosurile și preferă mâncarea cât mai simplă.

„Mie îmi place mâncarea, dar să fie simplă, mediteraneeană. Evit sosurile, mă refer la cele îngroșate cu rântaș din mâncarea românească. Aș putea să am un prânz cu bucurie dacă aș înmuia o bucățică de baghetă cu puțin ulei de măsline. Iar dacă sunt în vacanță în locuri exotice, pot face excepție. Pentru că îmi doresc să descopăr cultura unei țări inclusiv prin gastronomie.

Apoi, vinul… aici e o poveste. Căci, pâinea și vinul sunt coordonatele ritualului inițial. Pâinea care s-a transformat în corpul lui Iisus și vinul în sângele lui. Vinul reprezintă echilibrul perfect între natura umană și produsele pământului', a spus Andreea Berecleanu, potrivit Unica.

„Îmi placesă testez gastronomia internațională'

În continuare, vedeta a mai spus că preferă tot timpul peștele, fuctelele de mare, legumele și salatale. Consumă carne o dată pe săptămână și evită patiseria.

Doar cele al căror gust îmi displace, cele care conțin multe grăsimi, în rest îmi place să testez gastronomia internațională, dar, indiferent pe unde mă poartă pașii, evit ceea ce are un miros pregnant și a cărui proveniență nu o cunosc deloc. Însă, ca și rutină alimentară, aleg pește, fructe de mare, legume, salate, carne maximum o dată pe săptămână, paste integrale, la fel și pâinea. Evit patiseria și consum cu grijă dulciuri, a mai adăugat vedeta, potrivit sursei citate anterior.

Sursă foto: VIVA!, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton