Andreea Berecleanu și Constantin Stan, din culisele unei relații pe două fronturi - dragoste și business

 Stamen Diana
.

Se înțeleg din priviri. Iar în privirile lor se citește dragostea. Andreea Berecleanu și Constantin Stan sunt dovada vie a faptului că iubirea poate apărea atunci când te aștepți cel mai puțin și că, trăită la maturitate, cu înțelepciune și dedicare, este cel mai frumos sentiment.

Sunt doi oameni de carieră, extrem de ocupați, dar care se intersectează și profesional, Andreea fiind fascinată de munca soțului ei. Cu toate acestea, momentele petrecute în doi sunt lege pentru ei. Discreți cu viața lor de familie, Andreea și Constantin au acceptat să vorbească despre relația lor, cu maximă sinceritate, dar au făcut și o incursiune în viața profesională, întrucât au multe secrete de împărtășit. Fiecare dintre ei a depășit, deja, un sfert de secol de carieră și sunt adevărați profesioniști în domeniile lor de activitate.

Andreea, au trecut doi ani de la nunta cu Constantin. Care e cea mai prețioasă amintire pe care o păstrați de la eveniment?

Dacă mă întrebai atunci, acum doi ani, îți răspundeam altceva. Acum, în mod spontan, primul gând este amintirea tatălui meu. Dumnezeu a făcut ca tata să fie prezent la nunta noastră și să fie fericit, pentru că, după un an, tata nu mai era.

Cum te-a cerut în căsătorie?

Constantin m-a cerut în căsătorie imediat după ce am devenit un cuplu. Din respect pentru copiii mei, am amânat răspunsul DA, pe care, oricum, Constantin îl știa și îl simțea. După trei ani de conviețuire, noi doi și copiii, am decis că este momentul potrivit pentru acest pas. Și am avut dreptate. Copiii mei erau pregătiți și au primit vestea firesc și cu multă bucurie.

Puțini sunt cei care cunosc începuturile poveștii voastre de dragoste. Cum te-a curtat Constantin și cum a reușit să te cucerească?

Eu cred că nu sunt nici măcar puțini. Începuturile le știm doar noi doi și așa vor rămâne. În viață avem parte de revelații, de momente unice, de povești de nepovestit, oricât ar fi de frumoase. Dacă voi scrie o carte autobiografică, poate că se va ști. Dacă voi scrie o ficțiune, poate se va bănui. Dacă nu voi scrie, va rămâne povestea noastră.

Sunteți o familie extrem de unită… Dar, la început, nu ai avut emoții în ceea ce privește relația dintre copii și Constantin?

Nu-mi aduc aminte. Constantin este un om corect și iubitor, cald. Era imposibil să-l respingi. Copiii au simțit asta, nu a fost nevoie de prea multe vorbe. Iar el a trăit emoția unui părinte aflat la început de drum. Petru avea 8 ani, Eva avea 12. Erau încă mici, personalitatea lor începea să prindă contur și aveau nevoie de un reper puternic, în afară de cel al mamei.

Știu că fiica lui Constantin a devenit mamă, recent. Practic, ești o bunică foarte, foarte tânără…

Eu sunt Andreea, pentru Ilinca. Sau cum va vrea ea să mă alinte. Culmea, Ilinca este copia fidelă a Evei când era mică. Este un dar neprețuit. Trăim momente minunate, ne bucurăm de fiecare zâmbet, gângurit, ne imaginăm cum va fi peste un an, peste doi, ce întrebări va pune, dacă vom ști să-i răspundem, trăim din plin această experiență.

De fiecare dată când vorbești despre Constantin, spui că ești o norocoasă. Eu am senzația că el ți-a schimbat viața. Împărtășește-ne unul dintre momentele în care el a reușit cu adevărat să te surprindă!

Am mai spus-o. La 38 de ani, am fost pregătită să-l cunosc și să fim împreună. Nu mai devreme. Nu voi fi ipocrită, viață a fost și înainte. Două experiențe diferite, nu sunt un caz aparte, mulți oameni trec prin aceste situații în viață, doar că eu, fiind persoană publică, am resimțit totul amplificat. Omul care m-a ajutat cel mai mult să depășesc acel moment a fost Constantin. Nimeni nu ar fi putut să o facă așa cum a făcut-o el, asta e cert pentru mine. De asemenea, în mod natural, în relația cu Eva și Petru. Asta m-a făcut să am încredere în viitorul nostru împreună.

Dar tu pe el?

Poate. Toți prietenii lui spun că este un alt om. Toți prietenii mei spun că îl cunosc dintotdeauna.

Cum este să fii soție de chirurg estetician? Mă gândesc la faptul că medicii au un program extrem de încărcat și un psihic, de asemenea. Nimic nu se compară cu încordarea, concentrarea și emoțiile din timpul unei operații…

Exact ce îți spuneam mai devreme. Acum sunt pregătită pentru asta, la 20 de ani nu aș fi fost. Îi sunt alături, îl înțeleg mai bine ca oricine, eu însămi sunt un om extrem de ocupat, știu că această profesie a lui e mai presus de orice, e viața însăși. E pasiunea lui. Îmi plac oamenii care trăiesc cu pasiune, arată diferit de ceilalți. Au o aură.

Știu că îl însoțești adesea la congrese și că uneori intri în sala de operație. Cum de ai făcut acest pas, de a asista la intervențiile chirurgicale?

Sunt un om curios prin natura meseriei. Jurnalistul trebuie să știe cât mai mult, e obligat să acopere cât mai multe domenii. Chirurgia estetică este fascinantă, înveți continuu. La sfârșitul lunii ianuarie, îmi voi depăși limitele. Am asistat deja la toate intervențiile în sala de operații. Urmează să asist la disecțiile anatomice. Se va întâmpla la Paris.

Constantin, trebuie să ne spui și tu ce te-a învățat Andreea despre meseria de jurnalist.

Ceea ce mi-a spus Andreea despre meseria de jurnalist este că este o meserie frumoasă, ca toate celelalte meserii, pe care atunci când o faci cu pasiune o consideri ca fiind cel mai important lucru din viața ta și cea mai importantă meserie dintre toate. Am învățat să fiu mai atent însă la ce se întâmplă în jurul nostru, să comunic altfel și să păstrez echilibrul între comunicarea digitală, prin toate formele, și comunicarea reală cu pacientul. Îmi doresc ca cei care vin să-mi ceară sfatul să vină pentru că au aflat de la alte persoane, care au apelat la serviciile clinicii mele, că experiența lor finală și că rezultatele obținute au fost pe măsura așteptărilor.

Bănuiesc că nu sunteți genul de persoane care, atunci când ajung acasă, lasă profesiile la ușa de la intrare… Cum sunt momentele voastre de respiro?

Nici nu ai idee. Evadăm, în adevăratul sens al cuvântului. Oriunde. Putem fi la film la mall, putem fi la Istanbul, putem fi la cină cu prietenii, acasă, în fața proiectorului, cu o pungă de popcorn în brațe. Putem vizita o galerie de artă în căutarea unui tablou sau în căutare de frumos, putem testa meniul unui restaurant nou din oraș sau în vizită la Londra, pentru un musical.

Constantin, cum este să fii soțul uneia dintre cele mai frumoase femei din România? Culmea, una dintre puținele femei care nu au apelat la chirurgia estetică… 

Pot să vă confirm lucrul acesta, deși nu am voie să divulg despre cineva dacă a făcut sau nu a făcut o intervenție estetică. Evident că este extrem de plăcut să ai alături o femeie frumoasă, inteligentă, o femeie care își face meseria și care este de succes.

Există gelozie la voi în cuplu?

Andreea: Berbecul și Scorpionul sunt geloși? Ce spune zodiacul? (râde)

Constantin: Vreau să cred că, după atâția ani, nu mai există gelozie, iar pe cei care spun că nu există dragoste fără gelozie aș vrea să-i asigur că se înșală.

Bănuiesc că sunt și momente în care nu sunteți pe aceeași lungime de undă în privința unei situații. Cine lasă de la el?

Chiar dacă nu suntem într-un moment pe aceeași lungime de undă, e doar o aparență. De fapt, suntem identici. Logica, emoțiile sunt la fel.

Întreaga poveste de dragoste pe care o trăiesc Andreea Berecleanu și Constantin Stan, dar și alte articole interesante, intervuri și exclusivități găsiți în numărul din ianaurie al revistei VIVA!, disponibil din 19 decembrie, la toate punctele de difuzare a presei.

Coperta VIVA! ianuarie

Coperta VIVA! ianuarie

Citește și: Andreea Berecleanu a vorbit, în exclusivitate, despre retragerea de la pupitrul știrilor: 'Dincolo de TV…'

FOTO: Tudor Cucu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton