Andreea Bănică şi-a scos aluniţa: "Nu mi-a fost uşor să iau această decizie!"

 Pirvu Cristina
.

Andreea Bănică şi-a scos aluniţa. De când s-a lansat în industria muzicală din România, Andreea Bănică, care a devenit şi mamă între timp, a avut pe chip o aluniţă, care, cu trecerea timpului, s-a mărit. În această perioadă, artista a decis să meargă la doctor şi să o scoată. Avem imaginile după intervenţie!

Andreea Bănică le-a dezvăluit tuturor celor care o urmăresc că şi-a scos aluniţa. A scris pe blogul său cum a decurs întreaga această experineţă şi, mai ales, de ce nu a acţionat până acum. Vedeta este mulţumită, ştie că în ceva timp se va recupera total.

„Da, celebra mea aluniță, fără de care nu-mi imaginam cum o să fiu. Dar, iată că a sosit și acest moment, am scos-o! Pentru mine nu s-a schimbat nimic. Cu sau fără aluniță, sunt aceeași! Nu mi-a fost ușor să iau această decizie și m-am consultat cu cei dragi din jurul mei, dar și cu specialiști în domeniu, desigur. (…) Am decis să fac acest lucru din considerente medicale, pentru mine, indiferent de câte comentarii am primit, alunița nu a fost un complex”, a explicat cântăreaţa pentru fanii săi.

Cei care o urmăresc au reacţionat după ce au văzut imaginile: „În sfârșit…de cate ori te vedeam…mă întrebăm ” de ce n-o faci? ” …Bravo !”. Andreea i-a răspuns, are o relaţie bună cu fanii săi: „Am facut ceea ce am simtit cand am simtit! ☺️”

Andreea Bănică a cerut ajutorul medicului

„Înainte de excizie am făcut, normal, o anestezie locală, aşa că durerea pe care am simţit-o a fost suportabilă.Procedura în sine a durat foarte puţin. Aparatul folosit poate fi şi pentru excizii de aluniţe, negi, papiloame, extirpare riduri, cicatrici sau pori dilataţi”, a adăugat Andreea Bănică pe blogul său.

În urmă cu ceva vreme, Andreea Bănică a avut probleme de sănătate. Vedeta a fost imobilizată la pat câteva zile bune. A suferit o contracţie musculară severă care a împiedicat-o să îşi desfăşoare activităţile zilnice. 

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton